TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

M4A3 Sherman /GPM/ 1:25 - by Brzdič

Moderator: Oliver

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Re: M4A3 Sherman /GPM/ 1:25

Postby petopato » 02 Mar 2013 14:24

Ja by som nič nelizol, podla mňa je to dobré tak ako to je :wink:

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 02 Mar 2013 18:48

presne tak, a just ne, nech ich roztrhne, kto na to povie pol krivého slova, ten je ignorant, ktorý nevie o čom píše :bad smile:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

majos | 51
Name: Marian

Postby majos » 03 Mar 2013 18:26

Zdar,

Toto je modelarcina ako ma byt. Ocenujem vsestrannost pre rozne stavebne postupy (cistostavby a prerobene modely). Myslim ze napad s tymi cislami z ramikov je paradny, a navyse si myslim ze velmi efektivny.

Zaujimala by ma taka statistika, kolko rokov lepis a kolko kuskov si uz dal? A este inspiracia hlaskou "jak to peres??" ma napada ako to skladujes?

Zdar, M
Zilinsky primat(or) v starej forme. Aj Anicka z Cadecky:)
https://www.youtube.com/watch?v=MaR3eZJEQIs
A dalsi Janko:
https://www.youtube.com/watch?v=BBbQbMWQF1o

Brzdič | 40
2K+
Name: Ondra

Postby Brzdič » 03 Mar 2013 18:47

majos ... díky.
Jinak od kdy lepím? no řek bych že od dětství :haha: tak od 7 let. Ale na té řekněme (nechci aby to znělo chvástavě, ale jiné slovo mě nenapadá) profesionální úrovni 5-6 let.
Kolik sem toho slepil to ti nepovím, ale pokud by se do toho počítali i miniboxi, řek bych že to bude hodně přes 250 modelů. Ty už ale nemám, nechávám si jen ty nové kousky. :big smile:
No a modely skladuji ve vitríně, fotka je myslím v mé galerii zde na fóru.

Brzdič | 40
2K+

Postby Brzdič » 16 Mar 2013 15:22

Ahoj

Tak po delší a úmorné práci jsem zpět. :) Čekal jsem že mě práce na podvozcích nebude bavit, ale že to bude až tak strašný jsem nečekal. :haha: Bohužel se zde podepsalo stáři modelu a že je kreslený rukou, neustále je potřeba něco upravovat, ale mám to za sebou.
Bohužel jsem se nechal unést vystřihovánkou a podařilo se mi udělat kiks kterého jsem si všiml na posledním dílků a předělat to, na to už jsem neměl sílu. :beat brick: Na poslední fotce je to vidět.

Image Image Image

Panther | 35
PinkPanther
Name: Palo Višňovský

Postby Panther » 16 Mar 2013 16:06

Veru ja tam žiadny kiks nevidím mal si byť radšej ticho :P Ale skôr by ma zaujímalo ako budeš farbiť kolesá a celkovo neprístupne miesta

johnny7 | 42
Wykonawca
Name: Jano

Postby johnny7 » 16 Mar 2013 16:49

Myslis tie obdlznikove otvory na ramene pojazdoveho vozika? Ak je to ono, tak bud v pohode, lebo kym som nasiel kde si ten kiks spravil tak mi to chvilu aj trvalo. Ako tak na to pozeram, asi aj ja este trosku potunim. Nejaky priestor by sa nasiel. Pasy mas laserove? Ak ano odkial? Lebo ja som sic chcel zajednat, len som sa obaval ze mi nebudu sediet rozmery na vodiace koleso.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster

Brzdič | 40
2K+

Postby Brzdič » 16 Mar 2013 18:40

Panther ... no stříknu to pistolí a pak štětcem, pohoda. :P
Johnny ... ano ty obdelníčky myslím, měli být blíž k sobě. :big smile: Laser pásy jsem měl v ruce přímo na tento model od GPM, ale to už je lepší použít ty z vystřihovánky protože stojí úplně stejně za prd. A tak jsem si pořídil laser pásy na Shermena od WAKu, ony jsou sice jiný a budu muset dodělat ty gumový patky, ale zdá se že budou sedět lépe. Tohle ale budu řešit až se k pásum dostanu zatím ne. :wink: Samozřejmě pak dám vědět jak to pasuje nebo nepasuje.

johnny7 | 42
Wykonawca
Name: Jano

Postby johnny7 » 16 Mar 2013 21:06

Mne ide hlavne o to ako to bude pasovat. Lebo mam ponuku na Shermana s laserovymi pasmi, no ked su naprd tak mi to je zbytocne, Pokukoval som presne po tych co spominas od WAKu. Daj potom vela foto.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster

Brzdič | 40
2K+

Postby Brzdič » 17 Mar 2013 13:37

Pásy GPM na GPM Shermena jsou opravdu kničemu. Rozměrově jsou shodné s těmi ve vystřihovánce ,takže stejně je budeš muset upravovat. Taky vodící zuby na sobě nemají reliéf, takže jsou zbytečné a mám pocit že jich je málo, to platí i o gumových patkách. Takže si myslím že za ty peníze nestojí, prostě si ničím nepomůžeš.
Proto jsem vzal WAK a uvidím jak to půjde. :big smile:

Return to “Vojenská technika // Military Vehicles”