TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Revenge 1577 /Shipyard/ 1:96
Moderator: Fito
Re: Revenge 1577 /Shipyard/ 1:96
ech, škoda mlčať, nádherný polep 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Klobúk dole...
Úžasná práce Jano. Dokonalá vize dřevěného plaňkování a neskutečná čistota linie trupu lodi. Vždycky, když sem nakouknu, tak se mi zatetelí dušička na krasou modelů Tvých lodí.
Těším se na další fotky z postupu stavby modelu. 
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
Ahoj, videl si toto:
http://www.kartonbau.de/forum/revenge-1 ... t29125-f6/
Po nemecky neviem ale myslím si, že on tiež mal problémy s obšívkou. Ty si to vyriešil krajšie. Ozaj odkedy používali ten žltobiely náter na ochranu trupu?
http://www.kartonbau.de/forum/revenge-1 ... t29125-f6/
Po nemecky neviem ale myslím si, že on tiež mal problémy s obšívkou. Ty si to vyriešil krajšie. Ozaj odkedy používali ten žltobiely náter na ochranu trupu?
Skvělý výsledek, Jano, Tvá práce s fóliemi je dokonalá.
Já Ti kdysi psala, že jak si na tenhle matroš jednou člověk zvykne, tak už na něj nedá dopustit a může s tím dokázat parádní kousky. Mám radost, že se Ti práce tak daří, klobouk dolů! 
Doris
Vďaka za komentáre, priatelia
Dúfam, že sa čoskoro pohnem dopredu, pretože ma doteraz bavil len betón
Tomáš: na Kartonbau nie je on, ale dáma s nickom romiol
ale to len tak na okraj. Ja som si s ňou písal už na papermodelers.com, ona tú loď ( vlastne trup ) stavia už tretíkrát, aby sa dostala k dokonalému výsledku. Ja som mal tú výhodu, že už som ju raz staval zo starého kitu ( a ten bol oveľa, oveľa horší, ako tento ), takže o chybách som už vedel. Vedel som o tom, že strielňe, ani mantinely nesedia, ža zo spodku trupu peknú čistostavbu nespravíš, atď. Bohužiaľ, ako som už spomínal, tvorcovia sa nepoučili, akurát zlepšili textúry, prehádzali to do A3 formátu, a zvyšok ostal tam, kde bol. Ale každý - aj menej skúsený - modelár by si s tim vedel poradiť. Rosemarie urobila extrém, dala sa do veci znova. Aj to je riešenie - a jej sa to podarilo. Ak si pre vec nadšený, tak pre ňu všetko urobíš
Doris: veľká vďaka, nehovorím to prvýkrát, že som sa fóliovanie naučil od Teba. Je to už môj ôsmy trup, a už by som to za žiadny spôsob nevymenil. A Ako povedal Balu11, tak je to " dokonalá vize dřevěného plaňkování "
Jano
Dúfam, že sa čoskoro pohnem dopredu, pretože ma doteraz bavil len betón
Tomáš: na Kartonbau nie je on, ale dáma s nickom romiol
Doris: veľká vďaka, nehovorím to prvýkrát, že som sa fóliovanie naučil od Teba. Je to už môj ôsmy trup, a už by som to za žiadny spôsob nevymenil. A Ako povedal Balu11, tak je to " dokonalá vize dřevěného plaňkování "
Jano
Lepenia sa nebojte, na počet dielov nehľaďťe
Zase som sa trochu pohol z miesta - lodička dostala kýl. Budem môcť patinovať a spodok natrieť bielou. A spravil som pod ňu aspoň ten shipyarďácky stojan. Momentálne mi schnú madlá a vnútorné zábradlie
Jano

Jano
Madlá sú hotové, a nalepené. Hrubý trup je zlepený komplet, bielych miest ( okrem ornamentov ) už niet. teraz ho treba vyčačkať
Jano

Jano
Vyzerá to super. Už sa teším na čačkanie. 
Čo ťa nezabije, to sa ťa pokúsi zabiť znova.
Súhlasím, pekná práca.
Jano, zrkadlo, erb máš originál, alebo si to prefarbil?
Jano, zrkadlo, erb máš originál, alebo si to prefarbil?