TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
WOROSZYLOWIEC /GPM/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: WOROSZYLOWIEC /GPM/ 1:25
Ani to nie je uplne tak, lebo vlečka môže byť aj jednonápravová a potom nemá ani točňu, ale v zásade ide o to, že vlečka = príves a aj príves má korbu...
Ty brďo, kamzík vyriešil problém s fotkama.....dajte vediet ci vam predstava ide.. ak jo, nemusim sa trapit s fotkami
Ja som myslel, ze vlecka nie je to iste co vozik, tak ako naves nie je to iste ako prives. Ale asi som zil v omyleAni to nie je uplne tak, lebo vlečka môže byť aj jednonápravová a potom nemá ani točňu, ale v zásade ide o to, že vlečka = príves a aj príves má korbu...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
halo
bohaca, som z toho cely dopleteny... tak to nazvem zadne one a je
tu su este nejake fotky zadneho oneho, ktore uz je na komplet

bohaca, som z toho cely dopleteny... tak to nazvem zadne one a je
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
je to na ťahači, tak je to korba
korbu môže mať aj vlečka/príves/náves/odves/žáves, ale tiež nemusí, podľa toho, čo na tej vlečke je
korbu môže mať aj vlečka/príves/náves/odves/žáves, ale tiež nemusí, podľa toho, čo na tej vlečke je
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
halo
blizi sa finale, takze do konca roka to je hotove
uz som pri diely c.58 z cca 80
nech sa paci :

blizi sa finale, takze do konca roka to je hotove
dobre ti to ide.aj kolesa si dobre spravil.