TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pasy pre Sturmgeschutz IV, 1:25, Modelik, by POTKAN

Moderator: toudi_sk

juraj_ziacik | 43
Name: Gergej

Re: Pasy pre Sturmgeschutz IV, 1:25, Modelik, by POTKAN

Postby juraj_ziacik » 16 Apr 2009 10:12

Ako imaginárny "zástupca" militaristov veľmi pekne ďakujem za komplikovanie našej púte za dokonalími modelmi!!!!! :boss:
Hey Hou, Let´s Go!

Potkan | --
Name: Martin Frcka

Postby Potkan » 16 Apr 2009 13:44

Rado sa stalo pani a rado sa este stavat bude ;) :P

dnes by som chcel este upgradnut drapaky na oboch verziach. tak snad sa mi to podari do konca dnesnej sichty (t.j. do 22:00) dokoncit a hodim updatnute pdfka.
Rozrobene: 1/32 SHKH Dana; 1.72 DKM Bismarck Turret Bruno
Naposledy dokoncene: 1/48 Mirage IIICZ SAAF;
V priprave: 1/48 He-111H3 a 1/25 SM30+401R

"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix

Potkan | --
Name: Martin Frcka

Postby Potkan » 03 May 2009 13:11

Zdravicko pani,

mam pre vas dve spravy, jedna je radostna a druha smutna... najprv ta smutna... mame nalozit 20 vagonov piesku. a teraz ta radostna - piesku mame dost... :bad smile:

ale teraz vazne. takze ta smutna sprava je, ze pasy na stuga IV od Modeliku nepasuju na podvozky Pz IV od GPM (skusane na PzKpfw IV Ausf H). z nejakeho neznameho dovodu sa odlisuju hnacie kolesa medzi Modelikom a GPM. Nejde o princip spracovania kolies ale co je horsie - rozmery. priemer ozubeneho venca je u GPM podstatne mensi a taktiez sirka medzi ozub. vencami je u GPM sirsia o priblizne 2.5 mm oproti Modeliku. niekomu sa to mozno zda dost malo... sak co to je 2.5 mm, ale verte mi - je to k..vsky vela ;).

Nuz a nacase dat tu dobru spravu. Na upravenych pasoch pre Pz IV Ausf H od GPM sa usilovne pracuje. Taktiez som sa dal na prerobenie kolesa hnacieho, kedze mam v buducnosti na plane preraba Pz IV od GPM. V pripade ak by mal niekto zaujem tak mozem poskytnut aj diely a nakresy pre prerobene hnacie koleso. Oficialne ho vsak vypustat na svetlo bozie a teda na toto a ani ine forum nemam v plane.

Akonahle dorobim skusobnu varku pasov pre Pz IV ausf H dostanu nove vlakno a novy pokec. tot sio pre zatial. prajem prijemne patlanie a hlavne hodne casu volneho. ;)
Rozrobene: 1/32 SHKH Dana; 1.72 DKM Bismarck Turret Bruno
Naposledy dokoncene: 1/48 Mirage IIICZ SAAF;
V priprave: 1/48 He-111H3 a 1/25 SM30+401R

"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix

Return to “Modely od užívateľov // Models from users”