TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Tatra 147 DC-5 /Joxi + beta/ 1:25
Moderator: iconmaster
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Re: Tatra 147 DC-5 /Joxi + beta/ 1:25
vyzera to super , cervena farba na rame pekne rozbija tu klasicku ciernu 
Díky borci.
A musím souhlasit, ta barevná kombinace je parádní.
A musím souhlasit, ta barevná kombinace je parádní.
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Spickova robota Ondro, neviem co dodat, spracovanie fakt super 
Pecka
Furt nechapu jak lze bilej model takhle spickove nastrikat aniz by se nezasvinily dily kolem
need video!
Furt nechapu jak lze bilej model takhle spickove nastrikat aniz by se nezasvinily dily kolem
tiez by som si pozrel nejake video z brzdicovho farbenia..Pecka
Furt nechapu jak lze bilej model takhle spickove nastrikat aniz by se nezasvinily dily kolemneed video!
Ahoj a díky.
Pokud jde o video máte smůlu, musí vám stačit fotky.
Jinak barvení probíhá tak jak je to nafocené, barvím jednotlivé části a to tak složitý není. Po barvení se to jen poslepuje.
Konečně jsem se přinutil nafotit jednotlivé celky co jsem do posud nabarvil a barvy co jsem použil.
Podvozek - nastříkáno lesklou černou X-1, před kompletací podvozku a rámu jen ještě nastříkám hodně zředěným odstínem XF-57. Gumové části jsem maloval štětcem barvou tmavá guma barvou Vallejo.

Motor - nástřik lesklou černou X-1, detaily domalované štětcem. Dále jsem na motor nastříkal hodně naředěným prachovým odstínem. Taky jsem od motoru oddělil převodovku a olejovou nádrž, kvůli pohodlnější kompletaci.

Kola - 4ervenou barvu jsem si namíchl ze červené XF-7 a trupové červené XF-9, té je potřeba opravu jen kapička, no a pro lesk je potřeba přidat lesklý lak.
Je dobré si tuto barvu namíchat ve větším množství aby vám zbyla i na další červené části a na opravy.
Na gumový odstín jsem použil černou nato XF- 69.
Rám - nástřik je stejnou červenou zmíněnou výše. Gumové části jsou namalované odstínem tmavá guma.

Pokud jde o video máte smůlu, musí vám stačit fotky.
Konečně jsem se přinutil nafotit jednotlivé celky co jsem do posud nabarvil a barvy co jsem použil.
Podvozek - nastříkáno lesklou černou X-1, před kompletací podvozku a rámu jen ještě nastříkám hodně zředěným odstínem XF-57. Gumové části jsem maloval štětcem barvou tmavá guma barvou Vallejo.

Motor - nástřik lesklou černou X-1, detaily domalované štětcem. Dále jsem na motor nastříkal hodně naředěným prachovým odstínem. Taky jsem od motoru oddělil převodovku a olejovou nádrž, kvůli pohodlnější kompletaci.

Kola - 4ervenou barvu jsem si namíchl ze červené XF-7 a trupové červené XF-9, té je potřeba opravu jen kapička, no a pro lesk je potřeba přidat lesklý lak.
Rám - nástřik je stejnou červenou zmíněnou výše. Gumové části jsou namalované odstínem tmavá guma.

Dakujeme...
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
čistostavba... veď to lepí a keď niečo nesedí, tak sa to upravuje, čo je jediný betatester na celom svete? 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]