TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Tatra 148 CAS32 /Ripper Works/ 1:32 - Panther vs. Martin1807
Moderator: iconmaster
Re: Tatra 148 CAS 32/ Ripper Works/1:32- Panther vs. Martin
Bodaj by
. Kabínu som zatial nechal tak nech trocha dozreje a pomaly pracujem na nastavbe ale hambim sa na to aj dívať nie to ešte aj odfotiť a vycapiť sem... 
ty máš toho Palyho rád, čo? 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
ja budem pokracovat asi tak za 2 dni...
a možno aj kabinou..
No prosím tak sa na tú chuderu tatrovku dobitú kuknite. Na fotkách to až tak moc nevidno ale fakt vyzerá ako po kotrmelci
Tuším je zospodu krajšia ako zvrchu asi ju namontujem opačne
A ešte dve špeciálne pre Palyho... Ja mám toho chlapa tuším radšej jak si zaslúži
Tmavosť a pochmúrnosť fotiek odzrkadľuje moje duševné rozpoloženie po tom ohavnom čine čo som na tej tatre spáchal

A ešte dve špeciálne pre Palyho... Ja mám toho chlapa tuším radšej jak si zaslúži
Nuž teda, na fotkách to naozaj nevyzerá zle, až na tie pretlačené rebrá vo vrchných oblúkoch
A teda tie škvrny som čakal, že budú väčšie
A teda tie škvrny som čakal, že budú väčšie
Live hard, ride easy.
Vyčkaj určite budú aj večšie ako tak poznám tie moje pogramblavené kopytá 
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
No nato ako si mi to opisoval to nevyzerá až tak zle...No uvidíme ked si to niekedy niekde prezriem naživo...
Iné som chcel.. Dnes som v podvečer napísal test z matiky ( polovica skúšky) a tak som sa rozhodol vytiahnuť tatru... Zbieram odvahu na kabínu a dokončujem motor... zajtra by možno mohol byť hotovyý potom pridám fotky..

Iné som chcel.. Dnes som v podvečer napísal test z matiky ( polovica skúšky) a tak som sa rozhodol vytiahnuť tatru... Zbieram odvahu na kabínu a dokončujem motor... zajtra by možno mohol byť hotovyý potom pridám fotky..
kukam, ze henta kabina nie je pre kazdeho. sak to sodoma gomora oblit lepit retusovat ci pana. abo na teba volagdo zle vplyva...to bude asi to skolou.