nechcem zakladať samostatné vlákno, kým to nebude nutné, tak rád by som tým, čo ho ešte nepoznajú, predstavil môjho synátora Filipa, ktorému ste dali na poslednej hvezdárni príznačnú prezývku Huckleberry Finn. Nedbám, páči sa mi.
Čo ma ale prekvapilo bolo niečo, s čím vyrukoval posledný týždeň, a s čím sa musím pochváliť, či skôr kresličov dizajnérov tutok oboznámiť s dorastajúcou konkurenciou či nástupcami
Krpec mi počas návštevy staŕych rodičov nakreslil tank. U päťročného fracka nič neobvyklé. Akurát že bol rozložený na diely ako vystrihovačka a vyfarbený do hasičských farieb, lebo vie, že som na zbrane a hlavne tie vojenské dosť “citlivý”, a zase hasičské… veď viete…
Povedal, že to mám otestovať, či to dobre nakreslil, a tak som sa stal zrejme jeho dvorným betatesterom
Ku kvalite prevedenia sa vyjadriť nemôžem, som subjektívne zaujatý a chyby som nenašiel, dokonca som sa nadchýňal napríklad nad radlicou, zdvojeným kolesovým systémom na hnanej náprave či osadením do diorámy, ktoré ja veľmi nerobím, a podobne…
Typ hasičského vyprošťovacieho tanku nepoznám, možno podľa podvozku by sa dal identifikovať, ale to nechávam zatiaľ na znalejších remesla. Ja rozmýšľam, či mu prekvapenie neodplatím prípravou návodu a návodnej kresby
Tak zatiaľ toľko môjho chvastania, som šťastný ako blcha a chcel som sa podeliť