TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
AH64-A Apache /GPM/ 1:33
Re: AH64-A Apache /GPM/ 1:33
Ďakujem chlapci, gratulácie potešili.
Ahoj,
tiež sa pripájam ku gratuláciam, pekný kúsok a pekne zlepený...
Inak nedali do modelu nejakú ďalšiu muníciu na tie krídla okrem guľometov?
tiež sa pripájam ku gratuláciam, pekný kúsok a pekne zlepený...
Inak nedali do modelu nejakú ďalšiu muníciu na tie krídla okrem guľometov?
Dakujem, jasne boli tam zavesniky po 4ks Hellfire, ale uz som nevladal
, tak som to dal bez nich.
Dorobíš, časom ťa to bude štvať, oddychneš si a dáš to tamDakujem, jasne boli tam zavesniky po 4ks Hellfire, ale uz som nevladal, tak som to dal bez nich.
Papierový člen plastikového klubu
- developer10 | 41
- Name: Peter
A načo by si ich dával, po správnosti nemá byť na stroji pri uskladnení žiadna munícia, možno keď tak v bedničke na podložke. Guľomet môžeDakujem, jasne boli tam zavesniky po 4ks Hellfire, ale uz som nevladal, tak som to dal bez nich.
Ešte raz super! A nedáš aj nejaké fotky na dennom svetle? Trim še!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Dorobíš, časom ťa to bude štvať, oddychneš si a dáš to tamDakujem, jasne boli tam zavesniky po 4ks Hellfire, ale uz som nevladal, tak som to dal bez nich.
Dikes, fotil som na obed v obyvacke ale toho denneho svetla veru nebolo vela, skusim niekedy cez vikend ked bude jasnoA načo by si ich dával, po správnosti nemá byť na stroji pri uskladnení žiadna munícia, možno keď tak v bedničke na podložke. Guľomet môžeDakujem, jasne boli tam zavesniky po 4ks Hellfire, ale uz som nevladal, tak som to dal bez nich.
Keby si mal rotory roztiahnuté, to by sme sa už mohli hádať
![]()
![]()
Ešte raz super! A nedáš aj nejaké fotky na dennom svetle? Trim še!
Za mňa absolútne super. Stále nechápem, jak možné toto spraviť z papiera 
Nadherna stavba a hlavne obdiv zotrvat v stavbe az do konca. Velmi prakticke zlozenie listov, vsak listie zvykne vadnut v jeseni