TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Messerschmitt Bf109 F-4 a Bf109 E-7/Trop /Halinski/ 1:33 Jolaus vs. HlavaXXII
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
Re: Messerschmitt Bf109 F-4 a Bf109 E-7/Trop /Halinski/ 1:33 Jolaus vs. HlavaXXII
Krása.....

Hey Hou, Let´s Go!
Re: Messerschmitt Bf109 F-4 a Bf109 E-7/Trop /Halinski/ 1:33 Jolaus vs. HlavaXXII
Je to krasny model, krasne postaveny. V Polsku som veru obzeral tvoj um, ktory si pretransformoval do 3D modelu.
Velmi pekne!
Velmi pekne!
Papierový člen plastikového klubu
Radosť pozerať. Pekný kúsok 
Vďaka chalani
A teraz hor sa na experimentálky
A teraz hor sa na experimentálky
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
Ahoj.
Veru...stále to vieš. Model som obzeral aj na živo a je naozaj super. Tebe gratulujem k dokončeniu a ja sa hádam dokopem k tej mojej F-4.

Veru...stále to vieš. Model som obzeral aj na živo a je naozaj super. Tebe gratulujem k dokončeniu a ja sa hádam dokopem k tej mojej F-4.
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
Ahoj.
Je na čase to tu trochu oprášiť. Prvý model (teda aspoň to čo som už mal zlepené) som hodil do koša. Viem že teraz vydal Halinski nový model Bf 109-F4 Trop ale ja som sa rozhodol postaviť "starý" ešte raz. Král lietadiel mi posunul svoj výtlačok a teraz som sa rozhodol do toho pustiť. Model som natrel nitrolakom a chcelo sa mi to aj onitovať. Namiešal som farby a pustil sa do stavby.
Foto doterajšieho snaženia:
Zatiaľ všetko. Plán je model dokončiť do septembra, tak uvidím či sa mi to podarí.

Je na čase to tu trochu oprášiť. Prvý model (teda aspoň to čo som už mal zlepené) som hodil do koša. Viem že teraz vydal Halinski nový model Bf 109-F4 Trop ale ja som sa rozhodol postaviť "starý" ešte raz. Král lietadiel mi posunul svoj výtlačok a teraz som sa rozhodol do toho pustiť. Model som natrel nitrolakom a chcelo sa mi to aj onitovať. Namiešal som farby a pustil sa do stavby.
Foto doterajšieho snaženia:
Zatiaľ všetko. Plán je model dokončiť do septembra, tak uvidím či sa mi to podarí.
Som mrád, že si sa k tomu vrátil. Držím palec k zdárnemu dokončeniu 
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
Super!
Len vydrž do konca.

Len vydrž do konca.
Ahoj.
Ďakujem chalani.
Dnes som sa po týždni k tomu dostal a niečo pribudlo.
Zatiaľ všetko. Dúfam že o týždeň zas niečo polepím
Ďakujem chalani.
Dnes som sa po týždni k tomu dostal a niečo pribudlo.
Zatiaľ všetko. Dúfam že o týždeň zas niečo polepím