TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Nitra model 2024 / 26.10.2024 / Nitra

Robert Blaschke | 66
Name: Robert

Re: Nitra model 2024 / 26.10.2024 / Nitra

Postby Robert Blaschke » 27 Oct 2024 14:17

Bolo príma. Díky za všetky krásne stretnutia. :victory:

iconmaster | 37
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 27 Oct 2024 19:59

Jubilejný ročník Nitry dopadol na výbornú a akcii neuškodila ani zmena priestorov na poslednú chvíľu. Dostupnosť aj priestory boli vynikajúce. Ohromilo ma počeť prichádzajúcich ľudí - od rána sa tvorili dlhé rady pri registrácii, ja som svoju žltú pásku získal až okolo obeda, kedy ten nápor konečne poklesol. Ale priestory boli dostatočne veľké a nezažívali sme tlačenice, ktoré si možno niektoré pamätajú z telocvične..

Objavili sa naozaj špičkové modely, známe (z fóra) aj neznáme. Akurát som nemal čas všetko detailnejšie preskúmať. V našom workshopovom kútiku to opäť žilo a deti aj s rodičmi usilovne lepili a zaujímali sa o papieráky. Po vlaňajšom otestovaní tento rok aj náš klubový stôl bol (si myslím) vymakaný - LaBa nám pripravil schodíkové poličky, Traktor obrusy a tak sme tam mohli naaranžovať rôzne modely. A čo som si všímal, ľudia sa zastavovali a popozerali našu expozíciu. Keď ma opäť žiadali o rozhovor pre mestskú televíziu, tak som to trochu nasmeroval ako PR pre našu komunitu (neviem, čo sa z toho zostrihá, ale vopred sa ospravedlňujem za herecký výkon :P )

Okrem súťaže samotnej boli nachystané rôzne zaujímavé atrakcie - prezentácie techniky a vybavenia vojakov, videl som tam aj záchranné zložky, tombola (tuším prvý krát), workshopy a diskusie, burza takisto praskala vo švíkoch. Takže človek mal naozaj plno možností preklenúť čas do vyhlásenia výsledkov.

Aj ja ďakujem za príjemne strávenú sobotu, za rozhovory a vlastne za celý víkend, čo sme boli na Hvezdárni. :victory:
P.S.: teší ma, že ste aj fotili, lebo ja som to nestíhal. Takisto vďaka Slimákovi aj Ďurimu za skupinové fotky!

Zax | 55
Name: Miro

Postby Zax » 27 Oct 2024 21:45

Chcel by som sa aj ja poďakovať za zorganizovanie tejto peknej akcie. Zmenilo sa miesto konania keď sa akcia presunula zo športovej haly do výstavneho pavilónu na Agrokomplexe (smer cesty zo stanice mi trochu pripomenul časy keď sa akcia pred rokmi robila v telocvični základnej školy) Bolo veľa pekných modelov a ešte viac návštevníkov, kútiky pre deti, klubové stoly, veľa predajcov, armáda predviedla vonku rozloženie radaru a vnútri aktuálnu aj historickú vyzbroj...takže bolo čo pozerať...a tiež ďakujem za medaily, ktoré som dostal a snáď o rok dovidenia. :wink:

Fotiek som urobil kopu, pár ilustračných dám aj sem:

Zvyšok potom tuto:

Papierové modely (471 fotiek):

https://www.rajce.idnes.cz/mikezax/albu ... ove-modely

Plastové modely (549 fotiek):

https://www.rajce.idnes.cz/mikezax/albu ... ove-modely

Výstava (182 fotiek):

https://www.rajce.idnes.cz/mikezax/albu ... 24-vystava

majo | 35
Name: Marián

Postby majo » 28 Oct 2024 07:29

Ďakujem za akciu, bola fajn. Som rád, že som stihol aspoň s niektorými pokecať a stretnúť sa.

Tá fotografka, ktorá zachránila situáciu s fotením, bola moja drahá manželka. Posielam teda aj ja výslednú fotku.

Manželka vás pozdravuje a odkazuje, že s radosťou nás zachráni aj nabudúce :big smile:

"Ži preto, aby si niečo dokázal.
Dokáž niečo, aby vedeli, že si žil."

Marian | --
Name: Marian

Postby Marian » 28 Oct 2024 07:56

Tiež ďakujem, za skvelú akciu, perfektné miesto, parkovanie bez problémov, vynikajúca atmosféra.
Veľa krásnychmodelov, stretnutie a debat s rovnako postihnutými ľuďmi ma nakoplo k lepeniu.
Ešte raz ďakujem za príjemne strávenú sobotu.

spider | 34
Name: Stano

Postby spider » 28 Oct 2024 14:11

Parádna akcia za nami. Nové priestory a za mňa by som to zhrnul takto:

Nevýhody:
- oproti predchádzajúcej hale menej miesta na sedenie (nie je tam tribúna), ale lavičky boli a kto chcel, sedieť mal kde, takže je to v poriadku
- hore u predajcov bolo fakt málo svetla, ak by to malo byť o rok v rovnakých priestoroch, mohli by sa zabezpečiť nejaké prenosné svetlá/lampy

Výhody:
- v hlavnej výstavnej časti haly boli zas svetlá super a modely sa dali pekne obdivovať
- káva hneď vedľa vstupu, dokonca aj bufet a kedykoľvek som šiel okolo, stálo tam maximálne pár ľudí, takže sa dlho nečakalo
- dostatok a dostupnosť parkovania
- hneď oproti cez cestu je obchodné centrum, kde sa dal rýchlo vybaviť obed aj potraviny
- síce tam bolo miestami dosť teplo, ale na to, koľko tam bolo ľudí, bolo zabezpečené aj dobré vetranie
- ukážka techniky

Čo sa týka samotnej akcie, za mňa super. Celý deň zbehol ako voda, stretol som nové aj staronové tváre a rád som si s vami pokecal. Nestihol som si ani pozrieť úplne všetky modely a stoly a to som tam bol celý deň. Takže chalani čo ste fotili, diky, prebehnem si to dodatočne na fotkách. Klubový stôl nám z roka na rok rastie a očividne bol aj záujem, takže o rok to zas musíme posunúť na vyšší level :P
Rád som vás po čase videl a neteším sa na budúci ročník!
Nitra je už tradične zaručený nakopávač po lete, takže lepme a nech nám vydrží motivácia :wink:
правда у воді не тоне і в огні не горить
Working on: KrAZ 255b

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Postby Fito » 28 Oct 2024 19:23

Niet čo dodať, každý rok písať že Nitra sa zlepšuje....
No, je to tak.
Veľká vďaka Radkovi a ľuďom okolo neho.

Ešte dodám, že autorom drevenej nádstavby na náš klubový stôl je Laba.
Vybrali sme ho ako dobrovoľníka.
Po akcii bol odmenený výberom dvoch modelov z bohatej ponuky modelov, ktoré nám daroval jeden modelár ktorý nechce byť menovaný ( díky Juro!).
Zoznam darovaných modelov ktoré budú použité ako ceny v súťažiach bude už čoskoro vo vlákne.

Takže Laba ďakujeme za nádstavbu na stolík. Len nabudúce nezabudnime priniesť doťahovačku.

Ďaľšie modely nášmu fóru venoval neznámy manželský pár z Bystrice- boli to všetko modely určené pre mladších modelárov a preto sme tieto modely všetky hneď presunuli Radkovi a on ich porozdeloval do balíčkov pre ocenených modelárov v žiackych kategóriach.
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

juraj_ziacik | 43
Name: Gergej

Postby juraj_ziacik » 28 Oct 2024 22:05

"Po akcii bol odmenený výberom dvoch modelov z bohatej ponuky modelov, ktoré nám daroval jeden modelár ktorý nechce byť menovaný ( díky Juro!)"

...no pekne si ho nabonzoval, ešteže je na fóre dvadsať Jurov.... :) :haha:
Hey Hou, Let´s Go!

iconmaster | 37
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 29 Oct 2024 00:23

A inak ako hodnotíte náš klubový stôl? Čo by ste vylepšili, zmenili alebo pridali do budúcna? (striptérky už máme poznačené.. :P )

sony | 41
2K+
Name: Martin Seemann

Postby sony » 29 Oct 2024 09:24

no predsa svetielka, véééééľa svetielok :haha:

https://www.youtube.com/watch?v=CZ5Pur5Y-18
Papierový člen plastikového klubu

Return to “Archív 2024”