TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Lokomotiva 555.0 /Angraf + scratch/ 1:25
Re: Lokomotiva 555.0 /Angraf + scratch/ 1:25 Hotovo
Absolútne perfektné, nádherná mašinka.

Gratulujem! Neskutočná paráda! Sledoval som potichu s úžasom od začiatku. Určite je to jeden z najlepších a najdetailnejších modelov aké som videl (ak nie najlepší) 
WILLIAMS MARTINI RACING #FM19
234 GP's • 11 WINS • 16 POLES • 41 PODIUMS • 1107 pts
“Skončiť druhý znamená byť prvým z tých, ktorí prehrali.” – Ayrton Senna
234 GP's • 11 WINS • 16 POLES • 41 PODIUMS • 1107 pts
“Skončiť druhý znamená byť prvým z tých, ktorí prehrali.” – Ayrton Senna
Nádhera. Na toto som čakal. Zatiaľ som si fotky len tak prebehol. Musím si ich ešte v kľude pozrieť a vychutnať. Tie zrovnávacie fotky sú neskutočné!
Gratulujem k úspešnému dokončeniu modelu, ktorý ako aj sám môžeš vidieť zdarne dotiahlo do konca len veľmi málo ľudí. To nehovoriac o takejto kvalitke. Dúfam, že na mašinky nezanevrieš a keď zabudneš čo to bolo za peklo, že sa k nejakej ešte vrátiš
Gratulujem k úspešnému dokončeniu modelu, ktorý ako aj sám môžeš vidieť zdarne dotiahlo do konca len veľmi málo ľudí. To nehovoriac o takejto kvalitke. Dúfam, že na mašinky nezanevrieš a keď zabudneš čo to bolo za peklo, že sa k nejakej ešte vrátiš
Gratulujem k dokončeniu, tvoju stavbu som sledoval celý čas. Na prvý pohľad na nerozoznanie od originálu. A aj na druhý.
"Musíme to urobiť presne, preto to urobíme podľa oka"
Rovněž gratuluju k zdárně dokončenému modelu, mašinka vypadá naprosto úžasně
. A ty porovnávací fotky - u některých dvojic jsem měl velký problém rozeznat, co je model a co je předloha. A další velké plus máš u mne za uvedení statistik, taky si je při stavbě svých modelů vedu
.
Perfektne, gratulujem 
Úsmev dobrého človeka obdarí a nepriateľa naštve.
Kto chce, hľada spôsob, kto nechce, hľada dôvod.
Kto chce, hľada spôsob, kto nechce, hľada dôvod.
Konečne sme sa dočkali ďalšieho super modelu a verím, že sa mi ho podarí niekde na výstave uvidieť na živo, bo fotky som prešiel aj trikrát. Veľká gratulácia k dokončenej mašinke... 
Halo
Brzda, gratulujem!
Brzda, gratulujem!
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Ahoj
Díky moc kluci, jsem rád že se model líbí.
mimapnd ... Ta délka je podle mě v pořádku, měl by ten kouřový plech začít na úrovni toho trámového nosníku. Podle mě je problém v tom rozestupu nýtů, já je mám blíže k sobě, zatím co na originále mají větší rozestup, popravdě toho jsem si vůbec nevšiml, až jsi poukázal na tu délku.
paluso ... s mašinkama si dám na hodně dlouho pauzu a jestli si ještě nějakou slepím, tak to bude něco malinkého. Takto rozsáhlý projekt je ubíjející.
Díky moc kluci, jsem rád že se model líbí.
mimapnd ... Ta délka je podle mě v pořádku, měl by ten kouřový plech začít na úrovni toho trámového nosníku. Podle mě je problém v tom rozestupu nýtů, já je mám blíže k sobě, zatím co na originále mají větší rozestup, popravdě toho jsem si vůbec nevšiml, až jsi poukázal na tu délku.
paluso ... s mašinkama si dám na hodně dlouho pauzu a jestli si ještě nějakou slepím, tak to bude něco malinkého. Takto rozsáhlý projekt je ubíjející.
najkrajsia lokomotivka aku som videl..stavbu som sledoval od sameho zaciatku a len som krutil hlavou co vsetko dokazes..neskutocna inspiracia..
a co buse dalsie..?
a co buse dalsie..?