Malý dotaz?Tapety na obšívku lepíš přímo,nebo prvně na karton určité tlouštky a pak lepidlem?Podle mne by pak vznikly menší spáry ,které by se zalily barvou a vypadalo to reálněji!Posílám ti odkaz(možná znáš)na big-big dioramu.Líbí se mě tam strašně ty figurky,jsou takové hodně přirozené k těm lodím(inspirace pro tebe)!!!!!.Nevím jakou technikou jsou dělané,ještě jsem to moc neprolézal,možná je to tam někde popsané.Dále sem si všiml hřebíků u obšívky, dá to obšívce pěkně viniknout.Pokusím se udělat u mojí lodi! Předvrtat dírky a vlepit do nich mini kolíčky třeba s mini párátek.bude to u tohoto měřítka piplačka!Já ,ale stavim zvětšeno na 1:50
..Tak ať se daří....
Perout)
http://www.modelshipworld.com/phpBB2/gallery/album175/
Furt přemýšlím o těch hřebících.Až teď jsem si všiml ,že myslím si ,že Jano už použil párátka na palubu.Ještě mě napadl slabý měděný drátek dle měřítka nazvakat na kolíčky,předvrtat a vlepit.A nebo ,,pozor,,.našel jsem v bordelu tenoučký cínivací drátek .Nacvakat ,též vlepit do dírek a opatrně zploštit mikro pájkou.To by mohlo vypydat hodně realisticky.A samozřejmě lehce napatinovat.