TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Papierová hvezdáreň /2.7 - 5.7.2010/ Malé Bielice
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Re: Papierová hvezdáreň /2.7 - 5.7.2010/ Malé Bielice
Sak jasne, robime tu len srandu.. Kto chce chlastat, nemusi cakat do leta a nemusi ani cestovat, staci navstivit najblizsiu krcmu 

Presne tvrde pit nebudeme
a co tie zeny ? nech su aspon pekne fotky
nak sa budu dat zamaskovat nie ?

a co tie zeny ? nech su aspon pekne fotky
nak sa budu dat zamaskovat nie ?

Tak mozem teda ist???

Aj ked sa mozno niekomu moje modely nepacia, mne to nevadi, pretoze hlavne je to, ze sa pacia mne. 
RIVEVAL wrote:Rodicov som sa pytal, ty by ma pustili![]()
![]()
![]()
Hlavne im nedaj precitat tuto diskusiu.

no neboj...a inac.....kebyze chcete vezmem aj gitaru... hmm??
ak by som siel teda
ak by som siel tedaAj ked sa mozno niekomu moje modely nepacia, mne to nevadi, pretoze hlavne je to, ze sa pacia mne. 
SCaRY91 wrote:... a co tie zeny ? ...
pre boha mladej!!! Mi si tam ideme od žien odpočinúť!!!
Konečne sa porozprávať v holých vetách bez toho, aby som za všetkým musel hladať skrytý a miestavmi dobre skrytý význam... 
[col]%|[/col]
RIVEVAL - jasne ak ti to okolnosti dovolia kludne pridi, aspon sa nieco priucis
SCaRY91 - no zeny, nie ze by som ich chcel diskriminovat, ale panska jazda je panska jazda
SCaRY91 - no zeny, nie ze by som ich chcel diskriminovat, ale panska jazda je panska jazda

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
To Riveval. Jasne že môžeš isť. Veď je to akcia pre nás modelárov. rozdiely nerobíme.
Samozrejme všetci, ktorú chcú prisť na hvezdáreň a majú menej ako 18 rokov je potrebné od rodičov doniesť papier , že počas pobytu na hvezdárni za vás preberajú zodpovednosť. pretože nik zo zučastnených si Vás na triko nevezme. To je jediná podmienka.
A naposledy v mene všetkých nahlásených: žiadne ženy a deti. ako Miro povedal je to PANSKA JAZDA
Samozrejme všetci, ktorú chcú prisť na hvezdáreň a majú menej ako 18 rokov je potrebné od rodičov doniesť papier , že počas pobytu na hvezdárni za vás preberajú zodpovednosť. pretože nik zo zučastnených si Vás na triko nevezme. To je jediná podmienka.
A naposledy v mene všetkých nahlásených: žiadne ženy a deti. ako Miro povedal je to PANSKA JAZDA
- greatrocker | --
- Name: Roman
Nazdar lepici.
Ja sa idem pytat takto: Mam to do Bielic blizko (som z Banoviec), ale nemozem na cely vikend. No na druhej strane by som strasne rad spoznal ludi z fora (v NR som len kukal na ksichty). Tak na nejaky ten den (s gulasikom) by som chcel prist. Je to OK?
Ja sa idem pytat takto: Mam to do Bielic blizko (som z Banoviec), ale nemozem na cely vikend. No na druhej strane by som strasne rad spoznal ludi z fora (v NR som len kukal na ksichty). Tak na nejaky ten den (s gulasikom) by som chcel prist. Je to OK?
greatrocker - co sa tyka "volnych miset" tak to sa jedna hlavne o volne postele na spanie, ak sa prides len tak ukazat posediet, pokecat, tak to je uplne v pohode, pripadne dones stan a mozes prespat vonku...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts