Nastriekal som nárazníky a prednú masku farbou ALCAD 2 chrome. Všetko fungovalo tak ako malo. I keď ten tlakový spínač tam bude potrebný.S výsledkom som spokojný. Farba je asi najbližšie chrómu ktorú som zatiaľ vyskúšal. Žiaľ vzhľadom na prebiehajúcu stavbu Mi-6ky MERCURY opäť odpočíva na poličke. Ešte čakám na sekundové lepidlo od UHU ktoré nemlží aby som mohol prerobiť svetlomety.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Mercury Montery 1950 /BugsBunny/ 1:32
Moderator: iconmaster
Re: Mercury Montery 1950 /BugsBunny/ 1:32
Chcem sa pochváliť darčekom od ježiška. Ježiško mi doniesol striekaciu pištoľ. Okrem toho som dostal od kamaráta 5 l tlakovú nádobu. Kompresor som už mal, stačilo doplniť pár rýchlo spojok a bolo hotový. Ešte uvažujeo o doplnení tlakového spínača. Odskúšať celú zostavu som mohol len dnes ( Veď kedy ochorieť ak nie cez sviatky ).
Nastriekal som nárazníky a prednú masku farbou ALCAD 2 chrome. Všetko fungovalo tak ako malo. I keď ten tlakový spínač tam bude potrebný.S výsledkom som spokojný. Farba je asi najbližšie chrómu ktorú som zatiaľ vyskúšal. Žiaľ vzhľadom na prebiehajúcu stavbu Mi-6ky MERCURY opäť odpočíva na poličke. Ešte čakám na sekundové lepidlo od UHU ktoré nemlží aby som mohol prerobiť svetlomety.

Re: Mercury Montery 1950 /BugsBunny/ 1:32
Paráda Danko je to super asi ako všetko od teba čo som videl. Inak toto som ja Ondrej .