Ja si ťa kľudne vezmem na zodpovednosť, budeme v chatke len dvaja, aby som ťa vedel pred tými zvermi ochrániťnikto z nás "cudzích" si ťa na zodpovednosť nevezme
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
4. Papierová hvezdáreň /Malé Bielice/
Re: Papierová hvezdáreň /5.7 - 8.7.2012/ Malé Bielice
Aktivity spojené s ubytovaním v areáli hvezdárne na viac ako 2 dni, sú klasifikované ako tábor, sústredenie alebo pozorovacia expedícia. V takomto prípade je nutné pre neplnoletých ubytovaných zabezpečiť jedného pedagogického pracovníka , alebo osobu staršiu ako 18 rokov, (na 4-6 detí), ktorá na seba preberá za nich zodpovednosť. V prípade plnoletosti ubytovaných, tí za seba preberajú plnú zodpovednosť. V oboch prípadoch je pracovník hvezdárne povinný zabezpečiť týmto návštevníkom základne potreby spojene s ubytovaním. Avšak pracovník konajúci službu nie je povinný dohliadať na zdravie a aktivity ubytovaných a teda nenesie za nich žiadnu zodpovednosť. Ubytovaní môžu byť z areálu vykázaný v prípade že porušujú ubytovacie pravidlá a svojvoľným správaním ničia majetok hvezdárne. Ubytovaní sú ďalej povinní dodržiavať nočný kľud, ktorý je stanovený v čase od 22:00 - 6:00. V opačnom prípade je službukonajúci pracovník povinný toto narušenie zákona ohlásiť na polícii. V areáli......
Takže toto sú podmienky a my ich musíme akceptovať.
myslím, že stačí či?
Takže toto sú podmienky a my ich musíme akceptovať.
myslím, že stačí či?
f poho, má ju na krku petopato a my sme z obliga 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Ak by Petopato nevyhovoval, tak zodpovednost pokojne preberiem aj ja
- kratku pedagogicku prax mam, dokonca som pred par rokmi absolvoval aj kurz bezpecnosti pri praci s detmi 
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
No keby ti uvidela v ruke korbáč, tak neviem, neviem...
Neviem preco, ved na praskanie bicom som sposobily instruktor a som jednym zo zakladajucich clenov Biciarskej druziny (volneho zdruzenia), tak coho by sa mala bat? Kazda rana by bola odborna 
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Fúha! A toto mi prečo ušlo?
Tak poporiadku: Toho Vašíka si vybavíme , Ty jeden Peter Snehuliak, či jak sa to píšeš
za tretie: HLÁSIM SA
Tak poporiadku: Toho Vašíka si vybavíme , Ty jeden Peter Snehuliak, či jak sa to píšeš
Za druhé: Nepchaj sa nám,pedagógom, do remesla. Slečna určite ocení odborný prístup, letité skúsenosti v práci s mládežou, vtip, šarm, čiže devízy, ktoré na rozdiel od Teba ponúkam predovšetkým jaJa si ťa kľudne vezmem na zodpovednosť, budeme v chatke len dvaja, aby som ťa vedel pred tými zvermi ochrániť![]()
![]()
za tretie: HLÁSIM SA
- Shiroi Neko | 31
- Name: Rebeka
radšej naozaj prídem len s tatinom aj to len tak vás pozdraviť
... a aj keby sa mi pokúsite dať nejakú prácu tak ju neurobím 
No vidíš ich? A ževraj vážený a dospelý chlapi
správajú sa horšie ako pubertiaci...
bezbab....