Dík za reakción chlapi.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Multiparalelka L-29 Delfín - Behind The Scenes
Re: L-29 Delfín multiparalelka
ja len takú technickú... mierka 1:33 je povinná pre všetkých??.. Rád by som si totiž urobil Delfína tým štýlom ako som spravil Mig-29 a to dve stránky som natrepal a vytlačil na jednu A4 a v konečnom zrátaní to vyšla mierka niečo okolo 1:50... Ja len, že takú peknú sériu by som si chcel urobiť. Či v tom nebudete vidieť problém. Ak poviete, že nie, tak kľudne to 1:33 spravím, ale radšej menšie modely lepím.
Už terazky neviem kde dám tie Junkersy a Polikarpova (kua ma rozpätie fakt veľké
)
Dík za reakción chlapi.
Dík za reakción chlapi.
Papierový člen plastikového klubu
Hlava....ake su pravidla? (ja si to teraz z hlavy nepamatam)
No, ty si šéf. Ale ako tak čítam, nechaj rozhodnutie na zajtraHlava....ake su pravidla? (ja si to teraz z hlavy nepamatam)
Ale, keď z toho chceme spraviť letku, tak neviem, ako tam bude malý bráško vyzerať.
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
No tak po vcerajsom srandovnom dni si skrtam dalsi riadok.Teda dokoncil som zaladnu upravu vektora aby sa mi lepsie robili nasledne upravy.
Z nejakych 14000 ciarok som to zosekal na nieco okolo 5000. Zaujimava robota
No umiestnenie dielov na stranky som presunul na neskor.
Sony, mierku si teda daj podla potreby.
Ale za mna by to bolo krajsie keby, ked sa nahodou niekde stretnu modely nazivo, boli v rovnakej mierke.
Z nejakych 14000 ciarok som to zosekal na nieco okolo 5000. Zaujimava robota
No umiestnenie dielov na stranky som presunul na neskor.
Sony, mierku si teda daj podla potreby.
Ale za mna by to bolo krajsie keby, ked sa nahodou niekde stretnu modely nazivo, boli v rovnakej mierke.
dobre teda páni.. túto dvadsaťdeviatku spravím 1:33 a do budúcnosti si ju možno spravím menšiu.. nejdem kaziť dojem, ked sa stretne letka 
Papierový člen plastikového klubu
No pekne, pekne. Podľa mňa by si tam mohol nechať aj to pôvodné. Možno sa nie každému bude chcieť dávať brzdy v otvorenej polohe
Našiel som celkom pekný walkaround na slovenské delfíny. Aj nejaké krytky sú pootvárané. Keď tak pozerám na tie fotky, tak myslím, že s nitovaním na povrchu to asi netreba veľmi preháňať...
http://www.aircraftresourcecenter.com/A ... so/00.shtm
Našiel som celkom pekný walkaround na slovenské delfíny. Aj nejaké krytky sú pootvárané. Keď tak pozerám na tie fotky, tak myslím, že s nitovaním na povrchu to asi netreba veľmi preháňať...
http://www.aircraftresourcecenter.com/A ... so/00.shtm
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
Pekne, pekne... len nechápem, prečo tam majú toľkokrát to "Photo © Tony Meso". 
A keď už sme pri tom, chcem ten kus s tým zeleno-bielym nosom.

(ak nebude tá stará šedá verzia s Delfínikom pod kabínou).
A keď už sme pri tom, chcem ten kus s tým zeleno-bielym nosom.
(ak nebude tá stará šedá verzia s Delfínikom pod kabínou).