TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Banská Bystrica Model Day 21. 4 2012
Re: Banská Bystrica Model Day 21. 4 2012
Minulý rok nevišiel,ale tento rok pridem 
Na stole: Tatra UDS 110a
Hotovo: Tatra 815 UDS 114,Tatra 815 AD-28, Liaz 150.261.
Hotovo: Tatra 815 UDS 114,Tatra 815 AD-28, Liaz 150.261.
Len chcem poznamenat, ze to co sem dal Iconmaster je trasa po starej ceste, ktora ide v BB paralelne s rychlostnou cestou. Ta trasa je dobra pre tych, co pojdu starou cestou (teda nemaju dialnicnu nalepku
). Ti, co pojdu po rychlostnej ceste, mozu na staru cestu zbehnut pred Bystricou, ale vyhodnejsie bude pre nich pokracovat po rychlostnej ceste. Pred Europou sa treba preradit do praveho pruhu (smer Brezno) a ked zvysne dva pruhy zacnu stupat na most, preradit sa do lava ku muru. Priamo pod mostom je svetelna krizovatka, na nej odbocit dolava (rovno sa ide k Europe) a ste na modrej trase pred kruhacom, tak ako to nakreslil Bugatti.
Borisi, oprav ma ak sa mylim, ale mam dojem, ze pred kruhacom je nutne zaradit sa do stredoveho pruhu, lebo pravy vas vypluje na Cestu na Stadion.
Borisi, oprav ma ak sa mylim, ale mam dojem, ze pred kruhacom je nutne zaradit sa do stredoveho pruhu, lebo pravy vas vypluje na Cestu na Stadion.
Je to tak ako si napísal, pred kruhovým objazdom sa treba zaradiť do stredného pruhu a doprava smerom k Úsvitu, prípadne sa držať aj trasy trolejového vedenia 
to Zax: mapu síce nemám ale Vajanského námestie je pri Europe (na križovatke doprava v smere z Brezna) a asi jednoduchšie bude prejsť na zastávku k hlavnej ceste a trolejbusom č. 6 alebo 7 smer Kyjevské námestie, z autobusovej stanice sa dá prejsť na železničnú (sú blízko seba) a takisto trolejbusom č.6 alebo 7 smer Kyjevské nám., Tulská, Moskovská
to Zax: mapu síce nemám ale Vajanského námestie je pri Europe (na križovatke doprava v smere z Brezna) a asi jednoduchšie bude prejsť na zastávku k hlavnej ceste a trolejbusom č. 6 alebo 7 smer Kyjevské námestie, z autobusovej stanice sa dá prejsť na železničnú (sú blízko seba) a takisto trolejbusom č.6 alebo 7 smer Kyjevské nám., Tulská, Moskovská
Na stole: plno kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
Az teraz som si vsimol, ze vystava nie je tam kde minule ?
One, odbery modelov z objednavky a odbery z Ivantovho blsieho trhu, 12:00 pred vchodom, pripadne operativne sa tam budem motkat...
tesim sa
One, odbery modelov z objednavky a odbery z Ivantovho blsieho trhu, 12:00 pred vchodom, pripadne operativne sa tam budem motkat...
tesim sa
Pojde niekto nazad cez Zilinu? Ze by mi od Fita modely priniesol?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Ach jaj tak asi nakoniec nepridem. ale este som na vazkach. Musel by som nejako z Bratislavy ist. A neviem ako autobusy alebo co chodia... 
Mirec určite ti pôjde aj priamo vlak a aj busy chodia ....len si budeš musieť privstať...
Live hard, ride easy.
Ja idem v sobotu z Bratislavy. Ale ešte neviem ako. Teda či vlastným autom, alebo sa k niekomu šupnem.Ach jaj tak asi nakoniec nepridem. ale este som na vazkach. Musel by som nejako z Bratislavy ist. A neviem ako autobusy alebo co chodia...
Až budem mať jasnejšie, ozvem sa.
a co tak dat v nedelu dake to stretko (ci uz v za alebo mt - idealne mt)Pojde niekto nazad cez Zilinu? Ze by mi od Fita modely priniesol?
Rozrobene: 1/32 SHKH Dana; 1.72 DKM Bismarck Turret Bruno
Naposledy dokoncene: 1/48 Mirage IIICZ SAAF;
V priprave: 1/48 He-111H3 a 1/25 SM30+401R
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix
Naposledy dokoncene: 1/48 Mirage IIICZ SAAF;
V priprave: 1/48 He-111H3 a 1/25 SM30+401R
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix
V ZA by sa dalo v MT u mna nie.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts