neva, nabudúce bude múdrejšíSkoda tej matnej folie ...
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Caterpillar D5N XL /Ripper Works/ 1:32
Moderators: iconmaster, braintech
Re: Caterpillar D5N XL /Ripper Works/ 1:32
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
a este mi povedzte kto sa bude kukat donuter takeho pidi modelu ked seci sa budu hrat s pohyblivymi pasmi a seckym tym pohyblivym okolo???
a napodiv, tentokrat mi sekundak celkom vysiel v ustrety a nenarobil neplechu...
a napodiv, tentokrat mi sekundak celkom vysiel v ustrety a nenarobil neplechu...
ja, ale na druhej strane je pravda, že predstavujem tak mizivé percento, že v podstate štatisticky neexistujema este mi povedzte kto sa bude kukat donuter takeho pidi modelu
mohol by si si fotky toho interiéru zarámovať a jeho zväčšeniny rozmiestniť okolo modelu, aby aj druhý videli, čo cez tú hmlu
neuvidia a so sekunďákom ti to verím, ale pri tej fólii je to jedno
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
jeeeeezis, sak tam mal nafstevu nuka a nadychali si, tak to ma zamlzene to sklo... sef neni v praci tak si to robotnik v stroji sprijemnil a takto to ostalo 
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
ja som tým zahmleným oknom narážal na to, že sa najprv (oprávnene) prsíš touto drobotinkou
a nakoniec to ani nebude vidieťa to si este nikto nevsimol ako som pekne vydierkoval tie dve "usi"???![]()
na tej fotke to vyzera ze pohodicka sak to velke ale ono su to ozaj male dierky bo ta cast je pidi mala, a nebola to veruze sranda...
Off topic:
ťapa, nezamkla dvere a prišla jej kontrola
na to pozor, u nás v robote bufetárka za takúto službu závozníkovi (možno nemal zdravotný preukaz) dostala hodinovú výpoveď,jeeeeezis, sak tam mal nafstevu nuka a nadychali si, tak to ma zamlzene to sklo...
sef neni v praci tak si to robotnik v stroji sprijemnil a takto to ostalo
ťapa, nezamkla dvere a prišla jej kontrola
no to je pravda s tymi usami...
... jedine rozbit sklo a presklit.
no škoda tej folie bolo to už pisane ale nabuduce určite použuješ inú 
sak este mi tu popiste aku som urobitl chybu, a ja to dam presklit! ono ked som tu foliu lepil, tak nevyzerala tak zahmlene, az ked som to vsetko vytvaroval a vsetko bolo od folie vzdialene, nie k nej prilozene, tak sa to uplne uprdelilo. stve ma to. koho by ne. uvidime ci sa s tym bude dat volaco urobit. dakujem za kritiku 
dnes som v robote vytiahol z kopy určenej na vyhodenie pár fólií A4 z hrebeňovej väzby, dokonca aj jednu dymovú čiernu
až by si chcel, pošlem ti kus čírej fólie, aj kabínu oskenujem a môžeš skúsiť druhý pokus, len mi pošli adresu že kam,
prípadne môžeš zvnútra dať na sklo 2 šľapy od seba, akože je baba zapretá
je to na tebe
až by si chcel, pošlem ti kus čírej fólie, aj kabínu oskenujem a môžeš skúsiť druhý pokus, len mi pošli adresu že kam,
prípadne môžeš zvnútra dať na sklo 2 šľapy od seba, akože je baba zapretá