TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Caterpillar D5N XL /Ripper Works/ 1:32

Moderators: iconmaster, braintech

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: Caterpillar D5N XL /Ripper Works/ 1:32

Postby toudi_sk » 26 Nov 2012 15:32

Skoda tej matnej folie ... :(
neva, nabudúce bude múdrejší :wink: zase na druhú stranau, nejaké "zahmlievanie" od výparov sekunďáku ho nemôže rozhádzať :P
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

mimapnd | --
Fordsonman
Name: M.

Postby mimapnd » 26 Nov 2012 15:38

a este mi povedzte kto sa bude kukat donuter takeho pidi modelu ked seci sa budu hrat s pohyblivymi pasmi a seckym tym pohyblivym okolo???
a napodiv, tentokrat mi sekundak celkom vysiel v ustrety a nenarobil neplechu...

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 26 Nov 2012 15:49

a este mi povedzte kto sa bude kukat donuter takeho pidi modelu
a napodiv, tentokrat mi sekundak celkom vysiel v ustrety a nenarobil neplechu...
ja, ale na druhej strane je pravda, že predstavujem tak mizivé percento, že v podstate štatisticky neexistujem
mohol by si si fotky toho interiéru zarámovať a jeho zväčšeniny rozmiestniť okolo modelu, aby aj druhý videli, čo cez tú hmlu
neuvidia a so sekunďákom ti to verím, ale pri tej fólii je to jedno
:wink:
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 27 Nov 2012 00:10

jeeeeezis, sak tam mal nafstevu nuka a nadychali si, tak to ma zamlzene to sklo... sef neni v praci tak si to robotnik v stroji sprijemnil a takto to ostalo :victory:
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 27 Nov 2012 21:03

ja som tým zahmleným oknom narážal na to, že sa najprv (oprávnene) prsíš touto drobotinkou
a to si este nikto nevsimol ako som pekne vydierkoval tie dve "usi"??? :red:
na tej fotke to vyzera ze pohodicka sak to velke ale ono su to ozaj male dierky bo ta cast je pidi mala, a nebola to veruze sranda... :jawbone:
a nakoniec to ani nebude vidieť :-(
Off topic:
jeeeeezis, sak tam mal nafstevu nuka a nadychali si, tak to ma zamlzene to sklo...
sef neni v praci tak si to robotnik v stroji sprijemnil a takto to ostalo :victory:
na to pozor, u nás v robote bufetárka za takúto službu závozníkovi (možno nemal zdravotný preukaz) dostala hodinovú výpoveď,
ťapa, nezamkla dvere a prišla jej kontrola

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 27 Nov 2012 22:02

no to je pravda s tymi usami... :-( ... jedine rozbit sklo a presklit.

tom | 31

Postby tom » 28 Nov 2012 17:21

no škoda tej folie bolo to už pisane ale nabuduce určite použuješ inú :wink:

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 28 Nov 2012 18:40

sak este mi tu popiste aku som urobitl chybu, a ja to dam presklit! ono ked som tu foliu lepil, tak nevyzerala tak zahmlene, az ked som to vsetko vytvaroval a vsetko bolo od folie vzdialene, nie k nej prilozene, tak sa to uplne uprdelilo. stve ma to. koho by ne. uvidime ci sa s tym bude dat volaco urobit. dakujem za kritiku :)

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 28 Nov 2012 20:06

dnes som v robote vytiahol z kopy určenej na vyhodenie pár fólií A4 z hrebeňovej väzby, dokonca aj jednu dymovú čiernu :victory:
až by si chcel, pošlem ti kus čírej fólie, aj kabínu oskenujem a môžeš skúsiť druhý pokus, len mi pošli adresu že kam,
prípadne môžeš zvnútra dať na sklo 2 šľapy od seba, akože je baba zapretá :P je to na tebe

Return to “Stavebné a iné stroje // Construction & Other Machinery”