TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
TATRA 815 PP 27.2 /Ripper Works/ 1:32
Moderator: iconmaster
Re: TATRA 815 PP 27.2 /Ripper Works/ 1:32/HOTOVO/
Viem, že budem za frfľoša, ale nedá mi. Všetko je úplne super, ale tá lesklá rezerva je ako päsť na oko.
no je to tak,ale ked ja mám tak rád čistostavbu
Ale ináč rozmýšlal som prestrekovať laserové kolesá matným lakom pre potlačenie lesku,ale neviem ako by to dopadlo..
Treba vyskúšať však uvidíš.
"Musíme to urobiť presne, preto to urobíme podľa oka"
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Na tie kolesa by možno stačil cierny pastel a jemne ich zaprasit.. predsa len to spravý matný film a keby si použil iba čiernu nebude to ani vidno.. 
je to krásne čisto zlepené..ja osobne by som bol za laser dezény..nerozmýšlal si nad tým..? posunulo by to tvoje modely o level vyššie.. 
mňa od lakovania laser tlače odhovárali, ale ako správne podotkli, treba vyskúšať a uvidíš
prípadne ak máš niekde možnosť, môžeš skúsiť vytlačiť pnojmatike na atramente, tam je lak vhodný a potrebný
prípadne ak máš niekde možnosť, môžeš skúsiť vytlačiť pnojmatike na atramente, tam je lak vhodný a potrebný
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Keby si velmi chcel, tak tu si môžeš tú gumu stiahnúť: http://www.papermodelers.sk/viewtopic.p ... 2&start=10 treba to len zmenšiť do 32-ky a stači ti vyrezať dezén z jednej 200-ky, alebo 250-ky a bola by to uplne iná liga.
A to mně se ten laser zase líbí, je to krásná barva jako z výrobyViem, že budem za frfľoša, ale nedá mi. Všetko je úplne super, ale tá lesklá rezerva je ako päsť na oko.
Jinak gratuluju, krásné, čisté
"Ten další bude lepší."
GALERIE
GALERIE