Poklopy vodiča a veliteľa/strelca:
Horné poklopy pre posádku pechoty/obsluhy ťahaného dela/:
Zadné dvere posádky - tam som upravoval periskop, kde som obyčajné nakreslené štvorčeky periskopu vyrezal skrz, prekryl fóliou a za ne dal pod 45-stupňovým uhlom zrkadlovú fóliu:
Poklop motora - podľa fotiek originálu pridaná mriežka na otvárateľný kryt vetrania motorového priestoru, pridaná vzpera, ktorá poklop drží otvorený pod pravým uhlom:
Ako posledný som spravil poklop prevodovky, kde som doplnil opäť na kryt vetrania jemnú mriežku a vzperu, ktorá kryt drží otvorený takmer pod pravým uhlom. Pri hľadaní podkladov som narazil na to, že skoro každé vozidlo malo na poklope okrem náradia aj vedro, tieto boli rôzne ale väčšinou sa jednalo o vedrá oválneho prierezu, tvarom pripomínajúce skôr várnicu, ktoré mali na boku aj prelis na ľahšie prelievanie obsahu. Takéto vedro som teda dorobil aj s jeho držiakom a podľa priloženej fotky originálu som doplnil aj akýsi "výstražný trojuholník", neviem, či ho používali pri poruche vozidla, alebo čo, možno pri poruche bŕzd alebo prevodovky len otvorili poklop a trojuholník už bolo pekne vidieť. Originál ich tam má zastrčené 2, ja som tam dal len jeden a páči sa mi, že tam bude na pootváranom modeli niečo výrazné