no teda rad by som sa prihlasil aj ja....
k tej panskej jazde....co ak by chcela na hvezdaren prist DORIS?
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Papierová hvezdáreň /2.7 - 5.7.2010/ Malé Bielice
Re: Papierová hvezdáreň /2.7 - 5.7.2010/ Malé Bielice
Ťáááj no na DORIS určite nik nepomyslel
Ešte stále sa tu podaktorí zutekanci z CPM spamätávajú z toho, ako ich vypátrala a prepadla aj na tomto fóre so svojimi modelmi a toto by bol pre nich ďalší šok
Ešte stále sa tu podaktorí zutekanci z CPM spamätávajú z toho, ako ich vypátrala a prepadla aj na tomto fóre so svojimi modelmi a toto by bol pre nich ďalší šok

sasko wrote:....co ak by chcela na hvezdaren prist DORIS?
Asi jedine v tom prípade, že by nešiel Petopato, lebo teraz s tým chyteným druhým dychom...

[col]%|[/col]
Dobre teda presvecili ste ma
miesto baby berem naky model 
miesto baby berem naky model 
Tak ak to tak strasne nechcete tak tam nemusim teda prist...no..

Aj ked sa mozno niekomu moje modely nepacia, mne to nevadi, pretoze hlavne je to, ze sa pacia mne. 
ale nie RIVEVAL. Nikto sa nevyjadril, že ťa tam nechce. Proste len tí starší majú obavy, že by si sa tam vzhladom na svoj vek nudil. A ja osobne mám tie obavy tiež. Každopádne cez deň sa tam zastav poobzerať pracovné postupi, rôzne náradie používané na modelárčenie a samozrejme priniesť aj nejaké tie vlastné výtvory....
a konieckoncov.... je to až za pol roka a do vtedy možno Sasko zomrie na pečeň, Patero na plúca a Toudi...... a nie, on to uhraje, že mu na ten nožík sedem krát spadol chrbtom....
a konieckoncov.... je to až za pol roka a do vtedy možno Sasko zomrie na pečeň, Patero na plúca a Toudi...... a nie, on to uhraje, že mu na ten nožík sedem krát spadol chrbtom....

[col]%|[/col]
Ja som nepovedal, že nechcem: kľudne dojdi hoc aj na celú akciu , ale moja podmienka je jednoznačná o nej diskutovať nebudem a samozrejme podmienka sa netýka len teba.
Žeby som sa aj ja dokmotril s gitarou alebo rovno celou kapelou? 

Games+ paper- MEGAAA!
Premýšľam nad Mass Effect Life-size Paper Costume...
Premýšľam nad Mass Effect Life-size Paper Costume...
čo máte s/proti DORIS?
toto je modelárska jazda a keď je modelárka
[ vtieranie ] ak teda súhlasí s týmto "ponižujúcim" názvom, páč u mňa je skôr umelkyňa [ /vtieranie ]
tak nieje o čom, tu myslým ide hlavne o to, aby tam nepoletovali osoby, ktoré popol hodinke 5 min.
čumenia na mikroskopické diely vyrezávané Paterom inc. s.r.o. budú zívať a budú sa chovať
po vzore oslíka zo Shreka2, keď išli kočom za sedem vrchov (už tam budem?)
:: pripravuje si kritériá na výber nožíkov do hvezdáreňského podnebia
spolu so stanom, nafukovačkou, karimatkou a spacákom ::
toto je modelárska jazda a keď je modelárka [ vtieranie ] ak teda súhlasí s týmto "ponižujúcim" názvom, páč u mňa je skôr umelkyňa [ /vtieranie ]
tak nieje o čom, tu myslým ide hlavne o to, aby tam nepoletovali osoby, ktoré po
čumenia na mikroskopické diely vyrezávané Paterom inc. s.r.o. budú zívať a budú sa chovať
po vzore oslíka zo Shreka2, keď išli kočom za sedem vrchov (už tam budem?)
:: pripravuje si kritériá na výber nožíkov do hvezdáreňského podnebia
spolu so stanom, nafukovačkou, karimatkou a spacákom ::
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
no ja by som teda siel na celu akciu lebo to mam aj daleko...takze na jeden den by sa mi to neoplatilo...takze asik na celu...
super...este to vybavim s mamou ten papierik a dam vediet..ok??

super...este to vybavim s mamou ten papierik a dam vediet..ok??

Aj ked sa mozno niekomu moje modely nepacia, mne to nevadi, pretoze hlavne je to, ze sa pacia mne.