TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
SdKfz. 179 - Bergepanther /Halinski/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: SdKfz. 179 - Bergepanther /Halinski/ 1:25
konečne som sa po mesiaci dostal ku koncu vojenskej tehniky a hen čo objavím, 5 výživných strán skoro ako guláš
pekne, pekne
:: púšťa si klimatizáciu a líže zmrzlinu ::
pekne, pekne
vasik1 wrote:Radšej mi dajte pár teplých slov povzbudenia na pásy
:: púšťa si klimatizáciu a líže zmrzlinu ::
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Fotáku bude škoda,ale model je moc pekný.

pekný model a aj spracovanie super
,foták je už načase zahodit a kupit niečo čo dokáže aj makrit pri tvojej zručnosti 
,foták je už načase zahodit a kupit niečo čo dokáže aj makrit pri tvojej zručnosti 
Pekna praca ten jeden tutok z fora ta riadne nakopol 

vasik1 wrote: mám pocit, že sa so mnou definitívne lúči fotoaparát. Vybrať aspoň pár ostrých fotiek bol celkom problém
...tak prečo si ich sem nedal?
vasik1 píše:
mám pocit, že sa so mnou definitívne lúči fotoaparát. Vybrať aspoň pár ostrých fotiek bol celkom problém
...tak prečo si ich sem nedal?
Tenváš saskazmus mám rád,to je lepší než dikobraz

Asi posledná sada fotografií pred finále.
Pribudli blatníky, náradie, hlavný guľomet
Trocha ma škrie, že som (?) musel (?) urobiť poriská papierové. Ak som chcel použiť diely na ich uchytenie k vani z vystrihovačky, tak som zvolil toto riešenie. Už som to z časti rozdýchal, napriek tomu je na fóre jediný človek, čo ma za to môže zvrzať a to je ivant (on už bude vedieť
). Ostatní poprosím o prehliadnutie a keby niekto náhodou namietal tak prídem do Šiah a vysvetlím
Chýba ešte "mini žeriav" , bočné guľomety, pár drobností na pancieri a náhradný motor so sudmi...do skorého videnia

Pribudli blatníky, náradie, hlavný guľomet
Trocha ma škrie, že som (?) musel (?) urobiť poriská papierové. Ak som chcel použiť diely na ich uchytenie k vani z vystrihovačky, tak som zvolil toto riešenie. Už som to z časti rozdýchal, napriek tomu je na fóre jediný človek, čo ma za to môže zvrzať a to je ivant (on už bude vedieť
). Ostatní poprosím o prehliadnutie a keby niekto náhodou namietal tak prídem do Šiah a vysvetlím
Chýba ešte "mini žeriav" , bočné guľomety, pár drobností na pancieri a náhradný motor so sudmi...do skorého videnia