(aj ja som mal riešiť moju V3S tajne asi
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Čo ma teší...
Re: Čo ma teší...
ja chápem
autor buď chce "prekvapiť" , alebo nechce aby sa videlo ako dlho to trvá a nechce mať veľa "výhražných" PM o tom kedy to vydá
)
Armin is the best
Taky Halinski zavesi fotky "prototypu" a uz ma frontu zaujemcov. Vydat model od kedy ho zverejni ako prototyp mu trva niekedy aj tri roky a este ho nikto neskopiroval. Tajnosti a su-su-su do ucha by malo zostat niekde pred prvym rocnikom ZS 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Tak veruTaky Halinski zavesi fotky "prototypu" a uz ma frontu zaujemcov. Vydat model od kedy ho zverejni ako prototyp mu trva niekedy aj tri roky a este ho nikto neskopiroval. Tajnosti a su-su-su do ucha by malo zostat niekde pred prvym rocnikom ZS
Live hard, ride easy.
Mňa zas zabáva že v dnešnej dobe sa nájdu betatestery čo lepia jak žeravý aj tri mesiace "zadarmenko"
. Alebo dostane výtlačok modelu zadara
.
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
To je tiež pravda, keď si človek zráta tie hodiny nad modelom, koľko dostáva zabrať chrbtica a občas aj nervy tak je to naprd
....lepíš 100 hodín dajme tomu a za to model za 8 Eur
...ale ako úplne najväčšie mínus toho všetkého vidím to, že model beztak odovzdáš a nemáš z neho absolútne nič = lepíš na úkor samého seba.
Live hard, ride easy.
teší ma, že ma toto netrápi 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Ty by si ju už mal konečne aj doriešiť...času máš teraz dosť...aj ja som mal riešiť moju V3S tajne asi![]()
A všimol si si, že vitáš v klube ?teší ma, že ma toto netrápi
Live hard, ride easy.
nem
---
včerajšia návšteva Slavkovského zámku a toto majú vo vitríne v miestnosti pred pokladňou, asi od Betexy

---
včerajšia návšteva Slavkovského zámku a toto majú vo vitríne v miestnosti pred pokladňou, asi od Betexy
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]