TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Sd.Kfz. 251/1 Ausf.C /GPM/ 1:25
Re: Sd.Kfz. 251/1 Ausf.C /GPM/ 1:25
A furt tam to predne koleso bude ukazovat 

tomasko wrote:A furt tam to predne koleso bude ukazovat
čo je dobré.. oplatí sa vidieť aj viackrát..

Papierový člen plastikového klubu
temu mozte zmazat alebo presunut na vrakovisko..coskoro pojde ku dnu.. 

Co ti spadol do vane,ked si sa snim hral
?
?Re: Sd.Kfz. 251/1 Ausf.C /GPM/ 1:25
Copak "nehoda"? Protože dostavět to jde a pochybuju, že by jsi to jen tak ukončil.
Zeby bol dovod Sarrothov?
Ako chces, ja ti to presuniem, ale myslim, ze by to bola skoda.
Ako chces, ja ti to presuniem, ale myslim, ze by to bola skoda."Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
nie..ale lepil som kolesa podla navodu..a ten je chybne nakresleny..
lepil som kolesa podla rysu..ten je nakresleny takto:

ale vedla je to nakreslene takto:
rozdiel je ten, ze na disku sa maju podla 1.obrazka nalepit tie luce na obe strany(79,79a)..ale podla druheho obrazku maju byt vnutorne strany ploche..
ja som slepil jednu dvojicu podla obrazka cislo 1.
z toho vyplyva, ze to nieje ako opravit, pretoze je vsetko poriadne zlepene a neda sa to oddelit..
riesenie je, ze si model kupim este raz koli 30 dielikom..co je dost draha investicia kedze mi bude zvysok modelu na nic..
ale na druhej strane je mi luto zahodit akoro dokonceny model..
lepil som kolesa podla rysu..ten je nakresleny takto:
ale vedla je to nakreslene takto:
rozdiel je ten, ze na disku sa maju podla 1.obrazka nalepit tie luce na obe strany(79,79a)..ale podla druheho obrazku maju byt vnutorne strany ploche..
ja som slepil jednu dvojicu podla obrazka cislo 1.
z toho vyplyva, ze to nieje ako opravit, pretoze je vsetko poriadne zlepene a neda sa to oddelit..
riesenie je, ze si model kupim este raz koli 30 dielikom..co je dost draha investicia kedze mi bude zvysok modelu na nic..
ale na druhej strane je mi luto zahodit akoro dokonceny model..

Tak to by veru bola skoda.urob z toho nejaku dioramku,a mas po starostiach 

Mas to krasne zlepene. skus si vyrobit nejaku nahradu. Bola by to skutocne skoda, nedokoncit tak KRASNY MODEL. Popripade to zamaskuj a hod na nejaku podlozku. aby to nebolo vidno.
Drzim palce.
Drzim palce.Momentálne: STAR 12.185 Moja galéria
No prvotně jsem přemýšlel, že bych ti mohl poslat svoje originál dílky(stavím vzhledem ke stylu mé stavby(úpravám) z vlastních scanů), ale na rovinu to co by zůstalo bych mohl pak zahodit. Prostě žádná tragédie dle mého nebude, když si těch 30 dílků vytiskneš max kvalitou na 120 ... to se svět opravdu nezboří a do pekla nepůjdeš. Vnitřní pojezdovky beztak nejsou moc vidět, tuplem když je šoupneš na třetí či pátou pozici.