Toto bolo v akej reci?oe torezemozo8x, dy opatrne a stale zostanu nejk "otrepy".
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
M4A3 Sherman /GPM/ 1:25 - by Brzdič
Moderator: Oliver
- mato_kolo | 43
- Name: martin kolodzejcik
Re: M4A3 Sherman /GPM/ 1:25
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
ekvivalent slintania, to ti tiež nikto nerozumie, kým ich neprehltneš 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
kokos, bezdrotova klavesnica so slabymi baterkami.....
) pardon
neskutočné
to kladivo a "hodinársky" kľúč vzadu budeš farbiť zvlášť, alebo to bude vo farbe stroja?
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Už sa pri tebe nestačím diviť čo robíš s tým papierom 
Hotovo: Pzkpfw V Panther, Messerschmitt Bf 109 F-2
Mám taký dojem že výsledný efekt takto perfektne prepracovaného papieráka sa začína snúbiť s výborne postaveným plasťákom. 
... super práca, rád si pozerám Tvoju prácu
mám otázočku:
...vieš mi povedať ako postupuješ po zlepení modelu pred nástrekom? Myslím čím striekneš papier najskôr pred plničom atď...
...viem že to už niekde je na fóre... myslím že toudi, alebo patero natierajú štetcom nitroceluóznym lakom asi... prípadne v akom pomere.
Ak je to možné, chcel by som taký jednoduchý postup :
a) po konečnom zlepení, natriem týmtom v pomere blabla,
b) potom prebrúsim prípadne poopravujem, potom toto a potom plnič atď.
c) a potom to vyzerá ako tu na fotke
možno zbytočné to tu písať, alebo mi to písni do SS
ďakujem franto
mám otázočku:
...vieš mi povedať ako postupuješ po zlepení modelu pred nástrekom? Myslím čím striekneš papier najskôr pred plničom atď...
...viem že to už niekde je na fóre... myslím že toudi, alebo patero natierajú štetcom nitroceluóznym lakom asi... prípadne v akom pomere.
Ak je to možné, chcel by som taký jednoduchý postup :
a) po konečnom zlepení, natriem týmtom v pomere blabla,
b) potom prebrúsim prípadne poopravujem, potom toto a potom plnič atď.
c) a potom to vyzerá ako tu na fotke
možno zbytočné to tu písať, alebo mi to písni do SS
ďakujem franto
- Piterpanzer | 61
Your model is perfect. It`s difficult to believe that is paper-card. I help my friend to import hard plastic,workable tracs to the same model .
Wait for camo.
Wait for camo.
Uff, vystříkly mi oči na monitor. Tohle vypadá excelentně.
Fakt, paráda. Už se těším, až to stříkneš barvou.
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )