ty si už patlal, aerosaneSuper nápad Miško, samozrejme že sa pridám a budem patlať
vysvetlím: vytiahnem= skopírujem, tu zostanú tiež, lebo sú to veci, čo som moc postavené nevidel a stačil mi ten bordel, keď sa stavala architektúra v Ondrovom memoriáli, tam niečo potom nájsť na 13. stranách bol desNo ja som si to predstavoval ako nejakú skupinovú stavbu.ja si potom vytiahnem moje posty a buchnem to do príslušných kategórií/ kategórie
A druhá vec, ktorá ma napadla: keď som to videl na FB, nebolo by dobré to aj tam trošku zmoderovať? Alebo v rámci skupiny urobiť nejaký samostatný "oný?" (neviem to nazvať). Všimol som si že sa tam pridali ľudia, ktorý sa tu nepridali. Ja sa z toho strašne teším (najmä že nie som sám týmto "postihnutý", nemusím špekulovať ktorý diel v akom poradí podlepím a čím - a to myslím aj materiál aj lepidlo, ale len lepím tým čo mám po ruke!
)
moderovať fasbúk? smelo do toho (alebo kontaktuj admina tej skupiny), ale uvedom si, že to je odpadová/ drenážna trúba, čiže tam tečú príspevky dopreč, takže to tak maximálne môžeš tu archivovať, lebo tam to časom zmizne