ja mam tiez jednu (ak sa dozijeme...)... mám pripravené dve nové otázky.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]
Re: XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- developer10 | 41
- Name: Peter
Re: XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Ako tento rok s mäsom? Mám objednať z mäsiarstva, ako minulý rok?
Toto je skopírované z minulého roka, tak dajte vedieť, čo a ako. Mohol by som to v pondelok objednať a vo štvrtok vyzdvihnúť.
Toto je skopírované z minulého roka, tak dajte vedieť, čo a ako. Mohol by som to v pondelok objednať a vo štvrtok vyzdvihnúť.
Keďže budeme menej dní, asi toho budeme chcieť menej, ako naposledy.Tak mäso na piatok objednané. Zobral som:
- hovädzie líčka 1kg
- hovädziu nožinu v celku 4kg
- bravčové koleno neúdené, jedno väčšie celé (tu tiež môžem ešte v piatok zobrať jedno predné alebo zadné k tomu, ak budú mať)
- bravčový bôčik bez kosti cca 30cm
- balík klobás na gril (cca 10-15 kusov) - tu som si nechal poradiť, vraj majú jedny perfektné na grilovanie
- masť - dve kilové balenia
K tomuto by sa asi mal vyjadriť Petopato, je nás 12 a minulý rok bol rovnaký počet, ale viacej dní ako teraz.
Nepamätám si či niečoho minulý rok bolo veľa, ale obžerstvo je to kažoročne.
Nepamätám si či niečoho minulý rok bolo veľa, ale obžerstvo je to kažoročne.
Na guláš nakúpim všetko, vám stačí ak to zjete...a zaplatíte 
- developer10 | 41
- Name: Peter
Kolienko musí byť, na tom sa nešetrí
Btw ak tak počítam že tam budeme iba dva plné dni, tak nám tam fakt veľa netreba riešiť… Sakra to zas zbehne a potom zase rok čakať…
Apropo, už len toľkokrát sa vybubáme:
PS: to máme za tak krátky čas aj stihnúť niečo zlepiť?!
Vidíme sa, a keď sa nevidíme tak sa nahmatáme
Trimce še!
Btw ak tak počítam že tam budeme iba dva plné dni, tak nám tam fakt veľa netreba riešiť… Sakra to zas zbehne a potom zase rok čakať…
Apropo, už len toľkokrát sa vybubáme:
PS: to máme za tak krátky čas aj stihnúť niečo zlepiť?!
Vidíme sa, a keď sa nevidíme tak sa nahmatáme
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Bol by záujem aj o bryndzové halušky? Kotlinu aj s kotlíkom beriem, takže nie je problém...
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Záujem by aj bol, ale čas nie. Podľa mňa tento rok nebudeme tak dlho:
- štvrtok prídeme, vtedy sa zvyčajne opeká
- v piatok sa uvarí guláš + koleno (ak sa niekto naje z kolena, prvú porciu guláša má až na večer)
- v sobotu sa dojedáva guláš a na večer sa môžu opekať zvyšné klobásy, špekačky a slanina
- v nedeľu sa upratuje a ideme domov..
- štvrtok prídeme, vtedy sa zvyčajne opeká
- v piatok sa uvarí guláš + koleno (ak sa niekto naje z kolena, prvú porciu guláša má až na večer)
- v sobotu sa dojedáva guláš a na večer sa môžu opekať zvyšné klobásy, špekačky a slanina
- v nedeľu sa upratuje a ideme domov..
Ok, tak teda nebudem nič objednávať, guláš vybavuje petopato a každý si zabezpečí pre seba veci na grilovanie.
Inak, tortu niekto rieši? Či na to kašleme? Minulý rok som len núdzovo zaskakoval, takže tento rok som s tým ani nerátal.
Inak, tortu niekto rieši? Či na to kašleme? Minulý rok som len núdzovo zaskakoval, takže tento rok som s tým ani nerátal.