TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pomoc

laki | 47
Name: laki

Re: Pomoc

Postby laki » 22 Dec 2013 22:46

jo. zabrdnes do toho niecim ostrym a iba to stiahnes. plastaci by vedeli hovorit. na BRDM som to mal vyse roka. a po nastreku zakladu, farby a laku to zislo uplne bez problemov. vyskusaj ak to ma niekto po ruke.

spider | 34
Name: Stano

Postby spider » 22 Dec 2013 22:50

Okej. Dik, vyskúšam.
правда у воді не тоне і в огні не горить
Working on: KrAZ 255b

petulik232 | 23
Name: Peter

Postby petulik232 » 31 Dec 2013 12:00

Ahojte, potrebujem pomoc. Neviem sa rozhodnúť lebo kupujem modely zo stránky www.papierovy-modelar.sk . No a mám vybraté 3 modely ktoré z týchto by ste mi poradili ako pre takého troška skúsenejšieho začiatočník

http://www.papierovy-modelar.sk/nakladn ... adlic-1-32 Tatra 815 posypovač

http://www.papierovy-modelar.sk/osobne- ... oda-1000mb Škoda 1000MB

http://www.papierovy-modelar.sk/osobne- ... -1203-1-24 TAZ 1203

Vopred VĎAKA za rady.Peťo.
P.E.T.U.L.I.K. 232 : Pozitronový Efektivne Transportný Univerzálny Lietajúci Inteligentný Kastrátor série 232

Jolaus | 47
Name: Martin

Postby Jolaus » 31 Dec 2013 12:18

Ahoj.
Škodovky nie sú až také rozsiahle čo sa počtu dielov týka, ale sú tam dosť zložité tvary na tvarovanie. A tatrovka má viac ako 1000 dielov. Takže neviem ako si zručný a na čo si trúfaš. Keď sa ti páčia tatrovky tak skús T 813 8x8 S1 od PMHT. Model nieje až taký náročný a nemá až toľko dielov. :wink:
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.

Chimenes | 45
Name: Josef

Postby Chimenes » 31 Dec 2013 12:21

Ahoj,

záleží kam se chceš posunout - pokud chceš zkoušet obliny tak TAZ 1203, pokud ještě ne tak sypač. Ten si myslím splňuje kriterium složitější model.

MB si myslím je dost složitá hlavně v kombinaci s interiérem (model nemám, nevím zda se dá se stavit bez něho / zda ty chceš stavět interier).

JS

100%

johnny7 | 42
Wykonawca
Name: Jano

Postby johnny7 » 31 Dec 2013 16:11

Ak si trosku skusenejsi zaciatocnik, skusil by som napriek najvacsiemu rozsahu tu Tatrovicu. Tie zaoblene karoserie na Skodovke na sanitke su podla mna dost komplikovane a skor sa popasujes s vacsim rozsahom ako s takymito zaobleniami. Alebo si kup vsetky 3 a lep z naskenovanej kopie.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster

spider | 34

Postby spider » 31 Dec 2013 16:18

Tuším, že TAZ 1203 mám. Ak chceš, darujem ti ju. Pošli v SS adresu, vo štvrtok ti to môžem poslať.

pet1972 | 53
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 02 Jan 2014 15:52

Vie niekto niečo o tomto? Bola to len jednorazovka, alebo vzniklo toho aj viac ? Dá sa to ešte niekde zohnať? Uvedená stránka na obale neexistuje

spider | 34

Postby spider » 03 Jan 2014 20:49

Fúúú... veľmi matne si spomínam, že autor je nejaký prešovčan... Neviem, či nie (ešte zo starého fóra) "luko", nevedel o tom viac ... Ľubo Kovaľ. Alebo mbactros mi o tom spomínal? Netuším už, ale viem, že mbactros (neviem, či sú obaja menovaní regnutí aj na tomto fóre) pracoval v prešovskom modelárstve, kde bol tento model vystavený. Ale naozaj neviem, či si dobre spomínam. Ak kecám, tak pardon.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 03 Jan 2014 21:26

môžeš skúsiť napísať autorom Bestrovi/Navrátilovi, či to nemajú ešte niekde doma zašité, prípadne sa pozrieť
(sám, personál o tom ani nemusí vedieť) na pokladni kaštieľa, či tam nemajú zabudnutý nejaký kus
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Return to “Rest room // Rest Room”