TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pomoc

Paly | 39
Name: Paľo

Re: Pomoc

Postby Paly » 09 Feb 2014 11:46

ÁÁÁ, aká náhoda, to je u nás :) . Chlapík je veľmi šikovný a ochotný :wink: . Dával som si tam viazať bakalárku aj diplomovku. Určite také niečo existuje aj tam u vás, nie ?
Live hard, ride easy.

spider | 34
Name: Stano

Postby spider » 09 Feb 2014 14:13

No ani nie také niečo, nepotrebujem ten tvrdý obal. Stačí mi zlepiť dokopy strany. Či to bez toho obalu nejde?
правда у воді не тоне і в огні не горить
Working on: KrAZ 255b

mimapnd | --
Fordsonman
Name: M.

Postby mimapnd » 09 Feb 2014 14:28

No ani nie také niečo, nepotrebujem ten tvrdý obal. Stačí mi zlepiť dokopy strany. Či to bez toho obalu nejde?
ved im napis a uvidis. prinajhorsom nahuckaj palyho nech ti to zbehne okuknut a poopytovat z oci do oci... v tejto dobe ti spravia hocico.

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 09 Feb 2014 21:40

nepotrebujem ten tvrdý obal. Stačí mi zlepiť dokopy strany. Či to bez toho obalu nejde?
Ale ano, vola sa to TERMOVAZBA - v podstate to iste ako hrebenova, akurat listy su zalepene do takeho papieroveho U-profilu a titulna strana je zakryta foliou, podobne ako pri hrebenovke :wink:

Paly | 39

Postby Paly » 10 Feb 2014 00:46

Na stránke má v ponuke aj mäkkú väzbu :big smile:
Live hard, ride easy.

Burton | --

Postby Burton » 10 Feb 2014 10:39

Hladam dobru dusu, ktora by mi poskytla navodne kresby na Katedralu sv. Vita na Prazskom hrade, ktora vysla v ABC 8 az 13/47.
Ide mi hlavne o navodne kresby z ABC 9 a 10/47.

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 10 Feb 2014 13:11

Pozná niekto, resp. robia niekde bežne viazanie kníh? Nemyslím hrebeňovku, tú nemám rád. takú normálnu lepenú väzbu (na šitú asi potrebujem dvojhárky že?), ako bežná kniha. Cca tak do 200 strán A4. Má s tým niekto skúsenosti? Vie niekto odporučiť nejakú konkrétnu firmu, koľko to tak približne stojí atď ? Hrebeňovky robia všade, no takéto knižné som asi zatiaľ nevidel.
Na narodnej je copy centrum kde aj viazu. A pri divadle mas priamo knihviazacsku dielnu. Dalsia je na hlinach. Ceny neviem, ale v Ziline mas toho dost.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

mimapnd | --
Fordsonman
Name: M.

Postby mimapnd » 10 Feb 2014 13:16

ImageImage
staci? viac toho v archive ABC nebolo.

Paly | 39

Postby Paly » 10 Feb 2014 13:26

Aj ja som hľadal, ale tieto návodné kresby niesú z čísel, ktoré potrebuje Burton. Na uložto sa to nájde, avšak zaheslovaný rar...
Live hard, ride easy.

Burton | --

Postby Burton » 10 Feb 2014 16:50

Obaja dobre pisete... :P
Tieto navodovky su z cisla 12 a 13/47.
A v archive ABC naozaj toho viac nie je... :scorn:

Return to “Rest room // Rest Room”