TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pomoc
Re: Pomoc
ved im napis a uvidis. prinajhorsom nahuckaj palyho nech ti to zbehne okuknut a poopytovat z oci do oci... v tejto dobe ti spravia hocico.No ani nie také niečo, nepotrebujem ten tvrdý obal. Stačí mi zlepiť dokopy strany. Či to bez toho obalu nejde?
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Ale ano, vola sa to TERMOVAZBA - v podstate to iste ako hrebenova, akurat listy su zalepene do takeho papieroveho U-profilu a titulna strana je zakryta foliou, podobne ako pri hrebenovkenepotrebujem ten tvrdý obal. Stačí mi zlepiť dokopy strany. Či to bez toho obalu nejde?
Na narodnej je copy centrum kde aj viazu. A pri divadle mas priamo knihviazacsku dielnu. Dalsia je na hlinach. Ceny neviem, ale v Ziline mas toho dost.Pozná niekto, resp. robia niekde bežne viazanie kníh? Nemyslím hrebeňovku, tú nemám rád. takú normálnu lepenú väzbu (na šitú asi potrebujem dvojhárky že?), ako bežná kniha. Cca tak do 200 strán A4. Má s tým niekto skúsenosti? Vie niekto odporučiť nejakú konkrétnu firmu, koľko to tak približne stojí atď ? Hrebeňovky robia všade, no takéto knižné som asi zatiaľ nevidel.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts