TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Messerschmitt Me262B-1a/U-1 /1:33/ Halinski
Re: Messerschmitt Me262B-1a/U-1 /1:33/ Halinski
gratulujem krasny model 
Jeden musí robiť vždy,to čo sa páči ostatným .. V suchom doku -> SCHARNHORST 1/150 ..... áno, mám doma laser
Parádna, práca, majstre!
Rád by som si to obzrel naživo v Bratislave. Čo ty na to?

- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
Perfektná práca, čo ti poviem. Jediným detailom je snáď len "prehustenie pneumatík" na kolesách..... 
Hey Hou, Let´s Go!
Pekný model. Gratulujem 
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
Ahoj Ondro,
Zasa sa ti podaril parádny model. Veľmi pekná a inšpirujúca stavba. Škoda, že väčšina z tých detailov zostala skrytá pod obšívkou. Teším sa na tvoje ďalšie výtvory
Zasa sa ti podaril parádny model. Veľmi pekná a inšpirujúca stavba. Škoda, že väčšina z tých detailov zostala skrytá pod obšívkou. Teším sa na tvoje ďalšie výtvory
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
Díky moc pánové.

No trošku, ale všechny 3 kola jsem cca o 1mm zbrousil, aby působili zatíženě, ale na fotkách to vidět neníPerfektná práca, čo ti poviem. Jediným detailom je snáď len "prehustenie pneumatík" na kolesách.....
Jo to je velká nevýhoda, aspoň jsou tam ty antény aby to trochu ozvláštnily a je vidět pěkně ta elegance trupu.Ahoj Ondro,
Uvidíme, byl jsem teď poněkud rozbitý takže výlety jsou krapet problém.Parádna, práca, majstre!