TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Súťaže - Info/Návrhy
Re: Súťaže - Info/Návrhy
Ze by sme to nastavili do konca Jula?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
oki..do konca jula je dobry cas..aspon sa nikam nemusime ponahlat..
mna si mozes zapisat..uz to mam v hlave premyslene..
mna si mozes zapisat..uz to mam v hlave premyslene..Re: Súťaže - Info/Návrhy
ja by som sa chcel nahlasit tiez...
nebude to sice nic moc ale sa posnazim.. 
nebude to sice nic moc ale sa posnazim.. 
Nejde o to ci to bude moc alebo malo, ide o to aby sme sa pobavili 

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
A aka bude dalsia sutaz? 

Corel, Corel a ešte raz Corel. Keď to mate v oku, 3D nepotrebujete 
A ano, retušujem fixami a ano, strašne to niekedy vidieť, ale niekedy dosahujem obdivuhodné výsledky
A ano, retušujem fixami a ano, strašne to niekedy vidieť, ale niekedy dosahujem obdivuhodné výsledky
Dobry napad, celkom sa mi pozdava. Otazne je kedy? Ja by som dal na chvilu pauzu.
Miro,ta zastávka se mi jako nápad taky líbí.Odstartoval bych to hned po vyhodnocení stanu.Nechal bych na to ale víc času než na stan,aby měl každý čas na stavbu.Vždyť nejde o nic závazného a je to super zábava na odpočinek od rozestavěného modelu.Tak třeba bych začal od 1.9 do 1.11. a je klid a v průběhu soutěže se může přihlásit kdo chce,podle toho jak mu vyjde čas.Je to jen můj návrh,záleží na Vás (moderátoři)jak to vymyslíte 

Ja by som nechal chvilku pauzu (mesiac) a dako zaciatkom oktobra by sme to rozbehli, nech to vyjde na vianocnu dovolenku a skoncili by sme dako v january