TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Cena primátora mesta Nitry XIX. ročník - 19.10.2013
Re: Cena primátora mesta Nitry XIX. ročník - 19.10.2013
halo, mne zober ten medeny drot - sa zide
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
kluci a klucky , dnesna vecerna sichta na priprave je ukoncena a zda sa , ze sa nam podarilo ukoristit viacej stolov , ako byvalo doteraz , tak verim ze vacsie priestory aj zaplnime modelmi
... burza je kompletne ulozena pri stene za dvomi skupinami stolov urcenych pre nas , takze budeme mat vsetko pohromade
... predavat bude Pesoico , Spida , Jozkin , Gora a Pavel Szostek ... plus teda Fito vonku ako pisal vo svojej teme
... zase by som rad poprosil ludi ochotnych pomoct s hodnotenim ... tak klasicky v pohodicke a prijemnej atmosfere , ako to byvalo vzdy doteraz ... dame to za pol hodinku a aspon si dokladnejsie poprezerame modely
... tak sa vidime zajtra a verim , ze sa to cele zase ponesie v pohodovej atmosfere , ako tomu byvalo doteraz
... burza je kompletne ulozena pri stene za dvomi skupinami stolov urcenych pre nas , takze budeme mat vsetko pohromade
... predavat bude Pesoico , Spida , Jozkin , Gora a Pavel Szostek ... plus teda Fito vonku ako pisal vo svojej teme
... zase by som rad poprosil ludi ochotnych pomoct s hodnotenim ... tak klasicky v pohodicke a prijemnej atmosfere , ako to byvalo vzdy doteraz ... dame to za pol hodinku a aspon si dokladnejsie poprezerame modely
... tak sa vidime zajtra a verim , ze sa to cele zase ponesie v pohodovej atmosfere , ako tomu byvalo doteraz
- mato_kolo | 43
- Name: martin kolodzejcik
Cavte, bola to velmi dobra akcia... aj nejake modely som si domov odniesol, teda aj take ake som kedysi chcel a tazko ich bolo zohnat a teraz som ich za kraza vymenil:) Rudinko a spol. vdaka:) No a usiel sa mi aj nejaky ten "strieborny kov" za MI2
...
Bolo tam vela majitelov fotoaparatov... tak som zvedavy na nejake tie fotky
Bolo tam vela majitelov fotoaparatov... tak som zvedavy na nejake tie fotky
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
super akcia! a že nás terazky bolo...!
som zvedavý na fotky a hlavne na spoločnú...
som zvedavý na fotky a hlavne na spoločnú...
"Komu není dáno, tomu se nedá dát." J.Werich
Blahozelam stavitelom ocenenych modelov, bolo sa na co pozerat a dakujem organizatorom za skvelu akciu
Citil som sa tam prijemne a rad som sa stretol o vsetkymi 
Bolo mi ctou, ze som tento rok mohol po prvykrat na tejto akcii pomoct s hodnotenim modelov
Bolo mi ctou, ze som tento rok mohol po prvykrat na tejto akcii pomoct s hodnotenim modelov
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Uzasna akcia ako vzdy, zas bolo na co pozerat, pri niektorych modeloch som si az sanku zo zeme dvihal - Balu
Gratulujem ocenenym a tesim sa zas o rok 
Nádherná akcia, trochu ľutujem že som viacej nepobudol s členmi fóra... ale bolo málo času a veľa modelov:D nabudúce si musím nájsť čas a spoznať Vás trochu viac milí ľudia...
ďakujem Fitovi za modely a Pishovi za pravítka...
Na stole: MPR I (Velká kniha vystřihovánek - Richard Vyškovský)
V príprave: Messerschmitt Me 109 G-5 (Kartonowa Kolekcia)
Hotové: Nestojí za reč - vrátenie k modelom - 1.8.2013 - momentálne sa učím retušovať
V príprave: Messerschmitt Me 109 G-5 (Kartonowa Kolekcia)
Hotové: Nestojí za reč - vrátenie k modelom - 1.8.2013 - momentálne sa učím retušovať
Vzduch vydýchaný, kategórie plasťákov pri vyhlasovaní nekonečné a zbytočné, ale papieráci to je jedna veľká rodina...zišlo sa nás tam milión a pol
bolo na čo pozerať, medzinárodná účasť ma teší, škoda že modely z PL nosí len Lesek a chlapci sa neprídu ukázať, blízkych susedov však bolo dosť...chlapci z maďarska, kamaráti z čiech a moravy, no dúfam že sa to bude len rozrastať...pre istoru som nič neminul aj keď ma ruka svrbela pri Santa Marii a F4-ke ale odolal som
...vidíme sa budúci rok a hádam už organizátor konečne uzná, že viac stolov by mal okupovať papier a nie plast
No ako vždy veľmi príjemne strávená sobota, tento rok sa mi ozaj páčilo. Modelov bolo naozaj dosť na pozeranie a pri niektorých chodili oči okolo. Postretal som a pokecal aj s novými ľudmi a dozvedel sa nové typy a triky. Takže určite aj nabudúce
.
Vďaka Vám všetkým čo sme sa videli, stretli, rozprávali a špeciálne Ivanovi za export a import.
Papierové:

Vďaka Vám všetkým čo sme sa videli, stretli, rozprávali a špeciálne Ivanovi za export a import.
Papierové:
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.