TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Cena primátora mesta Nitry XIX. ročník - 19.10.2013

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Re: Cena primátora mesta Nitry XIX. ročník - 19.10.2013

Postby terenkoza » 18 Oct 2013 18:07

halo, mne zober ten medeny drot - sa zide
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

Bambulo | --
Name: Robo

Postby Bambulo » 18 Oct 2013 19:31

kluci a klucky , dnesna vecerna sichta na priprave je ukoncena a zda sa , ze sa nam podarilo ukoristit viacej stolov , ako byvalo doteraz , tak verim ze vacsie priestory aj zaplnime modelmi :wink:
... burza je kompletne ulozena pri stene za dvomi skupinami stolov urcenych pre nas , takze budeme mat vsetko pohromade
... predavat bude Pesoico , Spida , Jozkin , Gora a Pavel Szostek ... plus teda Fito vonku ako pisal vo svojej teme

... zase by som rad poprosil ludi ochotnych pomoct s hodnotenim ... tak klasicky v pohodicke a prijemnej atmosfere , ako to byvalo vzdy doteraz ... dame to za pol hodinku a aspon si dokladnejsie poprezerame modely :big smile:

... tak sa vidime zajtra a verim , ze sa to cele zase ponesie v pohodovej atmosfere , ako tomu byvalo doteraz :big smile:

mato_kolo | 43
Name: martin kolodzejcik

Postby mato_kolo » 19 Oct 2013 18:26

Cavte, bola to velmi dobra akcia... aj nejake modely som si domov odniesol, teda aj take ake som kedysi chcel a tazko ich bolo zohnat a teraz som ich za kraza vymenil:) Rudinko a spol. vdaka:) No a usiel sa mi aj nejaky ten "strieborny kov" za MI2 :wink: ...
Bolo tam vela majitelov fotoaparatov... tak som zvedavy na nejake tie fotky :)
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...

Major | 67
Veľký milovník Tatier
Name: Oto

Postby Major » 19 Oct 2013 19:18

super akcia! a že nás terazky bolo...!
som zvedavý na fotky a hlavne na spoločnú... :beat plaster:
"Komu není dáno, tomu se nedá dát." J.Werich

jozkin | 42
2K+
Name: Jozef

Postby jozkin » 19 Oct 2013 19:19

Blahozelam stavitelom ocenenych modelov, bolo sa na co pozerat a dakujem organizatorom za skvelu akciu :) Citil som sa tam prijemne a rad som sa stretol o vsetkymi :)
Bolo mi ctou, ze som tento rok mohol po prvykrat na tejto akcii pomoct s hodnotenim modelov :)
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).

RoboTY | 36
Name: Róbert

Postby RoboTY » 19 Oct 2013 19:22

Uzasna akcia ako vzdy, zas bolo na co pozerat, pri niektorych modeloch som si az sanku zo zeme dvihal - Balu :wink: Gratulujem ocenenym a tesim sa zas o rok :victory:
[vcol=80]Hotovo - Raketoplán Endeavour 1:100
Na stole - Lokomotíva TY2|
Image
[/vcol]

andrewk0 | 31
Name: Andrej

Postby andrewk0 » 19 Oct 2013 19:36

Nádherná akcia, trochu ľutujem že som viacej nepobudol s členmi fóra... ale bolo málo času a veľa modelov:D nabudúce si musím nájsť čas a spoznať Vás trochu viac milí ľudia... :D ďakujem Fitovi za modely a Pishovi za pravítka...
Na stole: MPR I (Velká kniha vystřihovánek - Richard Vyškovský)
V príprave: Messerschmitt Me 109 G-5 (Kartonowa Kolekcia)
Hotové: Nestojí za reč - vrátenie k modelom - 1.8.2013 - momentálne sa učím retušovať

pet1972 | 54
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 19 Oct 2013 20:16

Vzduch vydýchaný, kategórie plasťákov pri vyhlasovaní nekonečné a zbytočné, ale papieráci to je jedna veľká rodina...zišlo sa nás tam milión a pol :wink: bolo na čo pozerať, medzinárodná účasť ma teší, škoda že modely z PL nosí len Lesek a chlapci sa neprídu ukázať, blízkych susedov však bolo dosť...chlapci z maďarska, kamaráti z čiech a moravy, no dúfam že sa to bude len rozrastať...pre istoru som nič neminul aj keď ma ruka svrbela pri Santa Marii a F4-ke ale odolal som :haha: :beat plaster: ...vidíme sa budúci rok a hádam už organizátor konečne uzná, že viac stolov by mal okupovať papier a nie plast

pisho66 | 42
Name: Martin

Postby pisho66 » 19 Oct 2013 20:27

No ako vždy veľmi príjemne strávená sobota, tento rok sa mi ozaj páčilo. Modelov bolo naozaj dosť na pozeranie a pri niektorých chodili oči okolo. Postretal som a pokecal aj s novými ľudmi a dozvedel sa nové typy a triky. Takže určite aj nabudúce :big smile: .

Vďaka Vám všetkým čo sme sa videli, stretli, rozprávali a špeciálne Ivanovi za export a import.

Papierové:
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.

pisho66 | 42
Name: Martin

Postby pisho66 » 19 Oct 2013 20:31

Plastové:

Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.

Return to “Archiv 2013”