TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
GPM
Moderator: Trak-Tor
Re: GPM
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
hento je ceskoslovensky pancierovy vlak z roku 1919. kamuflaz je ceskoslovenska,taka bola aj na drezinach tatra. v roku 1940 bol zaradeny do sluzby u wh a bol cely tmavo sedy a aj mal pridanych niekolko dalsich vagonov. polsky sudruh by si mohol precitat nejake publikacie o wh pancierovych vlakoch od wolfganga sawodnyho
vieš ako, keď robíš/vydávaš modely, tak robíš/vydávaš modely, lebo je to živnosť, ak by si mal vedieť o každom modely všetko,
tak buď ich spravíš 10 za celý život (keď som sa začal rýpať v Š1000 od Attimona, tak nájsť nejaké podklady mi trvalo dosť dlho
a aj to nieje úplne bohviečo), alebo to dopadne takto, ty síce lepíš modely, ale neviem, či by si to zase dotiahol na vydanie pre
masy, proste naozaj kvalitný prepracovaný model by bol úplne super, ale obávam sa, že by sa nezaplatil
tak buď ich spravíš 10 za celý život (keď som sa začal rýpať v Š1000 od Attimona, tak nájsť nejaké podklady mi trvalo dosť dlho
a aj to nieje úplne bohviečo), alebo to dopadne takto, ty síce lepíš modely, ale neviem, či by si to zase dotiahol na vydanie pre
masy, proste naozaj kvalitný prepracovaný model by bol úplne super, ale obávam sa, že by sa nezaplatil
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Halo
Na margo tej ponorky-autor lukas - ten co organizuje precisow. Mierka 1:100!!! Mal to zlepene v ostrave. Predok je odnimatelny a je tam sonar
Na margo tej ponorky-autor lukas - ten co organizuje precisow. Mierka 1:100!!! Mal to zlepene v ostrave. Predok je odnimatelny a je tam sonar
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
-
papierovy zralok | --
- Name: Michal
Na stranke GPM sa objavili fotky novych modelov - kedze tam nie su obalky, predpokladam, ze vyjdu niekedy neskor.

Last edited by papierovy zralok on 09 Apr 2015 18:15, edited 1 time in total.
Zaciatocnik, vdacny za kazdu radu.
delo!
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]