TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Tatra 815 GTC /Ripper Works/ 1:32 - by Zollo
Moderator: iconmaster
Re: TATRA 815 GTC/RW/1:32
Tak toto doverne poznam (stratu modelu a novu stavbu od nuly - ka som svoju testovaciu totalku zabudol niekde vo vlaku), tak Ti drzim paste k uspesnemu dokonceniu bez dalsich nehod 
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
halo
damy a pani je tu dalsi DUPAC
ano a bude nas viac
ja si myslim, ze modelar, ktory si niecim takymto neprejde, tak ani neni modelar, ci ??
drzim palce tatrovke nech to prezije do uspesneho konca
damy a pani je tu dalsi DUPAC
ja si myslim, ze modelar, ktory si niecim takymto neprejde, tak ani neni modelar, ci ??
drzim palce tatrovke nech to prezije do uspesneho konca
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Potrhať model pretože je postriekaný lepidlom ? Neverím že vyzeral až tak zle že si ho musel doslova roztrhať.
Máš úžasný talent , druhý pokus je zase ako vždy excelentne zlepený , ale sotva hotový model takto zahodiť je fakt hlúposť . Ak by si ho priniesol niekam na výstavu určite by si ho niekto rád zobral pod krídla a dokončil aj cez jeho vadu.
Držím palce a teším sa na výsledok
Máš úžasný talent , druhý pokus je zase ako vždy excelentne zlepený , ale sotva hotový model takto zahodiť je fakt hlúposť . Ak by si ho priniesol niekam na výstavu určite by si ho niekto rád zobral pod krídla a dokončil aj cez jeho vadu.
Držím palce a teším sa na výsledok
pff, až raz chytíš nerva, zatmie sa ti pred očami a niečo spravíš, potom ťa budem tiež podpichovať, to treba najprv zažiť 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Přesně tak, když už sa to posere je potřeba to rozdupat uplně 
"Ten další bude lepší."
GALERIE
GALERIE
Re: Tatra 815 GTC /Ripper Works/ 1:32 - by Zollo/HOTOVO/
Paradzina, konečne aj niekto ďalší s plastickými zvodmi výfukových plynov
....inak, Babettu máš kde ? 
Live hard, ride easy.
to sa mi nechce lepiť.. 
halo
ty si pacient
rychlo, cisto, aj s dupanim, nemam slov... daj nejake fotky z exterieru, nech mozeme zavidiet tuksie
GRATULUJEM !
ty si pacient
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Blahozelam k dokonceniu
Ja na nej este pracujem... Ale neda mi nespytat sa... Kde si nasiel diel 40g6 (spodny obdlznik v schodoch)? Ja ho najst neviem... Nastastie sa da vyrobit z nahradnych ploch...
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.