Tešíme sa na Vás.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
X. Bulldog FEST /21.5.2016/ Liptovský Hrádok [SR]
Re: X. Bulldog FEST /21.5.2016/ Liptovský Hrádok [SR]
páni 435 modelov prihlasených elektronicky
.... bude asik tlačenica v niektorých kategóriách.
Tešíme sa na Vás.
Tešíme sa na Vás.
Papierový člen plastikového klubu
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Pekná akcia. Papierových modelov trošku menej ež som očakával. Aj mojou vinou, keďže som nič nepriniesol a bol len nestranný pozorovateľ
Tak vám teda prajem, nech už v tom Hrádku kujete čokoľvek, aby vám to vyšlo
Zopár fotiek
Modely:

Modelári:

Tak vám teda prajem, nech už v tom Hrádku kujete čokoľvek, aby vám to vyšlo
Zopár fotiek
Modely:
Modelári:
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
Opäť skvelo zvládnutá akcia a aj keď som nebol na všetkých ročníkoch tak ako pred rokom aj teraz sa oplatilo do Hrádku merať cestu
Atmosféra super a aj počasie včera vyšlo, skrátka fajne bolo
Modelov bolo požehnane, dokonca viac ako vlani no plasťáci boli včera v prevahe ale nič to nemení na tom že bolo na čo pozerať a ako plastové tak aj papierové modely sa postupne dostávajú na čoraz vyššiu úroveň
Okrem samotných modelov asi najviac rezonovala myšlienka finančnej pomoci organizátorov pre Ivana Klauča (metalsoft) spočívajúca v limitovanej objednávke tričiek s logom súťaže a aj za toto a všetky tie skvelo zvládnuté ročníky Bulldog Festu patrí chalanom veľké ĎAKUJEM
Včera potešilo aj neplánované ocenenie a plastový model zdarma pre každého prihláseného modelára od Prospektoru

Last edited by borog34 on 22 May 2016 18:17, edited 1 time in total.
Na stole: plno kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
Ďakujem vám chalani, ste zlatí a vždy ste zlatí boli.
- mato_kolo | 43
- Name: martin kolodzejcik
Super akcia, velmi sa mi pacilo, aj dva albatrosy (dva ocenene modely) som si z akcie odniesol 
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Od roku 2010 som nevynechal ani jeden Bulldogfest a musím povedať, že ani raz som neľutoval.
Rovnako tomu bolo aj tento rok. Bolo sa načo pozerať, modelov bolo dosť a na slušnej úrovni. Gratulujem všetkým ocenením, mne to tento krát nevyšlo.
Asi by som mal začať viac lepiť a skúsiť sa zlepšiť.
. Videl som veľa známych tvári zase po dlhšom čase čo potešilo.
Domov som prišiel samozrejme bohatší o tričko a bolo pekné vidieť koľko sa nás našlo. Nejaký predajca kdesi od Brezna mi ešte predal dáke tehly aj keď netuším načo ich ešte použijem
( ale aj tak ďakujem)
Ďakujem organizátorom za skvelú akciu akou Bulldogfest je a dúfam, že čoskoro sa to nejak vykryštalizuje a akcia v Liptovskom hrádku zase bude.Ak tak bude určite veľmi rád sa tam zase ukážem.
Rovnako tomu bolo aj tento rok. Bolo sa načo pozerať, modelov bolo dosť a na slušnej úrovni. Gratulujem všetkým ocenením, mne to tento krát nevyšlo.
Domov som prišiel samozrejme bohatší o tričko a bolo pekné vidieť koľko sa nás našlo. Nejaký predajca kdesi od Brezna mi ešte predal dáke tehly aj keď netuším načo ich ešte použijem
Ďakujem organizátorom za skvelú akciu akou Bulldogfest je a dúfam, že čoskoro sa to nejak vykryštalizuje a akcia v Liptovskom hrádku zase bude.Ak tak bude určite veľmi rád sa tam zase ukážem.
Bolo super.
Vďaka chalanom za organizáciu.
A aj vám, čo ste prišli, rád som vás videl.
Pár fotiek hádam pridám večer.
A poprosil by som výsledkovú listinu,
lebo niektorým oceneniam uverím, až keď ich uvidím čierne na bielom...

Vďaka chalanom za organizáciu.
A aj vám, čo ste prišli, rád som vás videl.
Pár fotiek hádam pridám večer.
A poprosil by som výsledkovú listinu,
lebo niektorým oceneniam uverím, až keď ich uvidím čierne na bielom...