TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]
Re: XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]
Ani ja neviem tento rok riešiť tortu.
Re: XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]
Ok, ak budem stíhať, tak nejakú malú a jednoduchú spravím.
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Prinajhoršom sa kúpia 2 Marlenky, zapichneme z kartónu vyrezané čísla a hotovo.
Petopato, nezabúdaj ani tajnú ingredienciu do guláša

(prekl.: tá pasta sa volá to v preklade "červené zlato", a teda rez červeným zlatom)
Petopato, nezabúdaj ani tajnú ingredienciu do guláša
(prekl.: tá pasta sa volá to v preklade "červené zlato", a teda rez červeným zlatom)
Toto sa mi paci, jednu bielu, jednu hnedu aby to bolo "politicky korektne"Prinajhoršom sa kúpia 2 Marlenky, zapichneme z kartónu vyrezané čísla a hotovo.
Co sa tyka gulášu ja som za to aby sa spravil uz vo stvrtok - prideme kolo obeda do vecera je hotovy (koleno ako skora vecera, gulas ako vecera), torta ako dezert... v piatok sa bude jest full time gulas a ak by sa nam zdalo ze na sobotu nevide tak spravime v sobotu halusky.
Vacsinou vydrzi gulas na tri dni a keďže sme kratko, tak vy som to riesil takto - samozrejme ruku k dielu prilozim (ak je teda petopato ochotny uz vo stvrtok)...
Edit - NB neberiem, a ani Rhino pri tejto extrémne kratkej hvezdarni asi nema zmysel (ak by niekto nieco chcel a bude nacom, nie je problem individualne)
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Keď sa už spomína politická korektnosť, mali by sme rešpektovať aj tradičné hodnoty. A tradíciou bolo guláš robiť vždy až na druhý deň
Ale fakt, ja osobne by som to nerobil, lebo vo štvrtok večer sa z toho zje iba minimum.. Vlani sa nám tuším guláš aj pokazil na tretí deň, to sa ešte nikdy nestalo. Keď sme ho v nedeľu dojedali, už to malo divnú vôňu a spomeň si, koľkí potom chodili na záchod celý pondelok.
Ale fakt, ja osobne by som to nerobil, lebo vo štvrtok večer sa z toho zje iba minimum.. Vlani sa nám tuším guláš aj pokazil na tretí deň, to sa ešte nikdy nestalo. Keď sme ho v nedeľu dojedali, už to malo divnú vôňu a spomeň si, koľkí potom chodili na záchod celý pondelok.
Áno, ale chodili sme na 5 dní a keby sme ho urobili vo štvrtok, bol by priestor aj na halušky. (keď už sme pri tradíciách...)A tradíciou bolo guláš robiť vždy až na druhý deň
A možno by bolo korektnejšie keby si neriešil takéto chobociny, lebo to nikoho nezaujíma. Tebe kúpime tretiu tortu a vyrežeme ju do tvaru žltej ofinky, nech si spokojnýToto sa mi paci, jednu bielu, jednu hnedu aby to bolo "politicky korektne"Prinajhoršom sa kúpia 2 Marlenky, zapichneme z kartónu vyrezané čísla a hotovo.![]()
![]()
![]()
Čo sa týka gulášu, prispôsobím sa, ale pozdáva sa mi nápad s haluškami, takže štvrtok je ok. My by sme so serpensom prišli cca o jednej, takže môžeme pomôcť od začiatku s prípravou.
- developer10 | 41
- Name: Peter
Takže zajtra hej? 
My prídeme až večer takže vám s gulášom nepomôžeme, ale som si istý, že jeden petopato to zvládne lepšie ako desať pomocníkov minulý rok
Ale kľudne varte, veď sa hovorí že guláš je najlepší na druhý deň, aj my na oslavy robíme guláš deň dopredu, takže ja som teda za tú politickú nekorektnosť bez nekultúrne zneužitých tradičných hodnôt, vulgarizmov a ješitnosti
Huckleberry sa už nevie dočkať na vás! Ja tiež
Trimce še!
My prídeme až večer takže vám s gulášom nepomôžeme, ale som si istý, že jeden petopato to zvládne lepšie ako desať pomocníkov minulý rok
Ale kľudne varte, veď sa hovorí že guláš je najlepší na druhý deň, aj my na oslavy robíme guláš deň dopredu, takže ja som teda za tú politickú nekorektnosť bez nekultúrne zneužitých tradičných hodnôt, vulgarizmov a ješitnosti
Huckleberry sa už nevie dočkať na vás! Ja tiež
Trimce še!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Príchod do hvezdárne zajtra, možný od 9:00.
Sí ja lejta, aligejta.
Sí ja lejta, aligejta.
Ja som si myslel, že prídem ešte doobeda, ale Packeta je proti.
Takže zajtra poobede niekedy okolo 14tej prídeme, buď s balíkom, alebo bez
V každom prípade, teším sa.
Pripomínam sa s prosbou o odvoz Ondra v nedelu doobeda smer Poprad, tuším Developer sa hlásil ako dobrovolník.
Takže zajtra poobede niekedy okolo 14tej prídeme, buď s balíkom, alebo bez
V každom prípade, teším sa.
Pripomínam sa s prosbou o odvoz Ondra v nedelu doobeda smer Poprad, tuším Developer sa hlásil ako dobrovolník.