TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

V3S valnik / Quasi / 1:32, 1:25

Moderator: iconmaster

martin1807 | 31
2K+
Name: Martin Bilý

Re: V3S ???? / Quasi / 1:32, 1:25

Postby martin1807 » 09 Oct 2024 13:48

Na fotkách v tieni sa zdala patina dostatočná, ale na svetle by to chcelo viac. ;-)

Ale pekná V3Ska ti z toho vznikla :bad smile:
Na stole:
Naposledy dokončené: Praga S5T-3 ORKAN, Tatra 815 S1
Galéria

Martin1807

Laco | --
Name: Ladislav

Postby Laco » 10 Oct 2024 20:30

Srdečný pozdrav z východu. Aj mne sa podarilo dokončiť. Musím povedať, že dosť práce bolo aj s tou oholenou miginou. Opäť som tunil aj motor, nechal som sa inšpirovať odliatkom "Aires" v mierke 1/72, lebo iný podklad som nemal. Viac obrázky.

Laco - BaJ

Brzdič | 40
2K+
Name: Ondra

Postby Brzdič » 12 Oct 2024 19:36

Fajnové

QUASI | 45

Postby QUASI » 23 Oct 2024 21:15

Roman, dík za pomoc, ja som tie videá všetky videl, ale nejak mi teraz po čase nenapadlo, že veď predsa to tam všetko o tých značkách je pôvodne som sa sústredil na iné veci.
Upravil som pôvodný príspevok a doplnil finálnu verziu značiek a popisov.

Super páni, veľmi pekná robota.
Tak nakoniec sa mi nejak predsa len podarí prísť do Nitry a uvidieť to naživo. Dúfam že aj Lacovu.
V Nitre bude odprezentovaná obálka k valníku, z nej sa dozviete aj kedy to vyjde.

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Re: V3S valnik / Quasi / 1:32, 1:25

Postby Fito » 28 Oct 2024 17:56

Laco skvelý model, škoda že sme sa v Nitre nestretli, model som videl ale teba nie.

No dobre, sme na konci. Kto by to bol pred rokom tušil, aký veľký V3Skár zo mňa bude, že? Bavilo ma to, čo narobím.
Prihadzujem ešte pár finálnych fotiek, a link na galériu kde sú nakompletku všetky fotky z beta stavby.

Tešilo ma, a som rád že to Quasi so mnou vydržal.

A teda na svete by model mal byť už čoskoro (12.2024 v mierke 1:32, 25ka neskôr).
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

QUASI | 45

Postby QUASI » 28 Oct 2024 20:15

Fito, krásne finále tejto 25ky.
Spolupráca je z mojej s strany samozrejme k plnej spokojnosti, hádam ťa moje ďalšie predlohy budú baviť, keďže od V3S si dáme dlhšiu pauzu. :haha:

Že som nedorazil do Nitry a nevidel model(y) naživo ma mrzí. Srandovný dôvod vám niekedy vyrozprávam v mojich modelárskych memoároch.

Model je plánovaný na dátum na obálke. Takže pod stromček.

No dobre, sme na konci.
No už skoro hej, ešte nejaké náhľady stránok, a potom už len slávnostná fotka že to dorazilo z tlačiarne - pri mojom šťastí ešte do toho niečo vletí, tak sa teším.

Ešte sa konkláve natajno dohodne, že čo príde na rad z rozpracovaných vecí ako ďalšie.
Modely budeme naďalej prezentovať verejne, príde mi to šťastnejšie ako to tajiť a vybaliť hotový model. Nehovorím o tom, že je to prínosné aj pre mňa a kvalitu modelu, lebo je tu dosť ľudí čo sa vyznajú a to môže len pomôcť.

Tak držte palce nech toto vyjde a nech mám šťastnú ruku vo výbere ďalšej predlohy aby sa páčila.
P.S.: M1:32 to nebude

juraj_ziacik | 43
Name: Gergej

Postby juraj_ziacik » 28 Oct 2024 20:58

Do týchto končín veľa krát nezablúdim, ale táto kráska ma veľmi potešila. A ak to naozaj bude "1:25", tak sa na tento Slnovrat naozaj teším! :dribble: :jawbone:
Hey Hou, Let´s Go!

developer10 | 41
Name: Peter

Postby developer10 » 28 Oct 2024 21:13

P.S.: M1:32 to nebude
Takže 1:33 alebo stovka hej?
Nech to je čokoľvek ja si počkám na ďalšiu 32-ku, snáď bude červenšia :bad smile: :bad smile:

A hej, chýbal si, normálne som oslovil tvojho dvojníka, nereagoval :shocked: Mal som ho odfotiť…

A aj totok: modely vyzerali naozaj skvele, porovnávali sme to snáď so všetkými vetrajskami na stole!

Trim še!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku

iconmaster | 37
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 29 Oct 2024 00:57

Na to, že s akým freestyle-om si tú zväčšeninu rozbiehal, výsledok sa podaril úplne že špičkovo! A to už píšem po tom, že som V3Sku očumoval naživo na hvezdárni. Vyzerá fakt parádne, gratulujem obom! :victory:

spider | 34
Name: Stano

Postby spider » 29 Oct 2024 07:57

Ako som ti spomínal aj osobne, nejaké chybičky sa tam určite nájdu, lebo to vieš aj lepšie, ale ako výsledok to pôsobí parádne. Hlavne to tempo, kým my ostatní listujeme model, ty už farbíš :haha:
Teším sa na vydanie oboch mierok a som zvedavý, čo bude ďalšie.

Inak QUASI, pri tej 25-ke pôjde iba o resize a prispôsobenie hrúbky papiera, alebo tam budú aj nejaké zmeny v dieloch/detailoch?
правда у воді не тоне і в огні не горить
Working on: KrAZ 255b

Return to “Nákladné automobily a ťahače // Lorries & Trucks”