Ale pekná V3Ska ti z toho vznikla
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
V3S valnik / Quasi / 1:32, 1:25
Moderator: iconmaster
- martin1807 | 31
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Re: V3S ???? / Quasi / 1:32, 1:25
Na fotkách v tieni sa zdala patina dostatočná, ale na svetle by to chcelo viac. 
Re: V3S ???? / Quasi / 1:32, 1:25
Roman, dík za pomoc, ja som tie videá všetky videl, ale nejak mi teraz po čase nenapadlo, že veď predsa to tam všetko o tých značkách je pôvodne som sa sústredil na iné veci.
Upravil som pôvodný príspevok a doplnil finálnu verziu značiek a popisov.
Super páni, veľmi pekná robota.
Tak nakoniec sa mi nejak predsa len podarí prísť do Nitry a uvidieť to naživo. Dúfam že aj Lacovu.
V Nitre bude odprezentovaná obálka k valníku, z nej sa dozviete aj kedy to vyjde.
Upravil som pôvodný príspevok a doplnil finálnu verziu značiek a popisov.
Super páni, veľmi pekná robota.
Tak nakoniec sa mi nejak predsa len podarí prísť do Nitry a uvidieť to naživo. Dúfam že aj Lacovu.
V Nitre bude odprezentovaná obálka k valníku, z nej sa dozviete aj kedy to vyjde.
Re: V3S valnik / Quasi / 1:32, 1:25
Laco skvelý model, škoda že sme sa v Nitre nestretli, model som videl ale teba nie.
No dobre, sme na konci. Kto by to bol pred rokom tušil, aký veľký V3Skár zo mňa bude, že? Bavilo ma to, čo narobím.
Prihadzujem ešte pár finálnych fotiek, a link na galériu kde sú nakompletku všetky fotky z beta stavby.

Tešilo ma, a som rád že to Quasi so mnou vydržal.
A teda na svete by model mal byť už čoskoro (12.2024 v mierke 1:32, 25ka neskôr).
No dobre, sme na konci. Kto by to bol pred rokom tušil, aký veľký V3Skár zo mňa bude, že? Bavilo ma to, čo narobím.
Prihadzujem ešte pár finálnych fotiek, a link na galériu kde sú nakompletku všetky fotky z beta stavby.
Tešilo ma, a som rád že to Quasi so mnou vydržal.
A teda na svete by model mal byť už čoskoro (12.2024 v mierke 1:32, 25ka neskôr).
Fito, krásne finále tejto 25ky.
Spolupráca je z mojej s strany samozrejme k plnej spokojnosti, hádam ťa moje ďalšie predlohy budú baviť, keďže od V3S si dáme dlhšiu pauzu.
Že som nedorazil do Nitry a nevidel model(y) naživo ma mrzí. Srandovný dôvod vám niekedy vyrozprávam v mojich modelárskych memoároch.
Model je plánovaný na dátum na obálke. Takže pod stromček.

Ešte sa konkláve natajno dohodne, že čo príde na rad z rozpracovaných vecí ako ďalšie.
Modely budeme naďalej prezentovať verejne, príde mi to šťastnejšie ako to tajiť a vybaliť hotový model. Nehovorím o tom, že je to prínosné aj pre mňa a kvalitu modelu, lebo je tu dosť ľudí čo sa vyznajú a to môže len pomôcť.
Tak držte palce nech toto vyjde a nech mám šťastnú ruku vo výbere ďalšej predlohy aby sa páčila.
P.S.: M1:32 to nebude
Spolupráca je z mojej s strany samozrejme k plnej spokojnosti, hádam ťa moje ďalšie predlohy budú baviť, keďže od V3S si dáme dlhšiu pauzu.
Že som nedorazil do Nitry a nevidel model(y) naživo ma mrzí. Srandovný dôvod vám niekedy vyrozprávam v mojich modelárskych memoároch.
Model je plánovaný na dátum na obálke. Takže pod stromček.
No už skoro hej, ešte nejaké náhľady stránok, a potom už len slávnostná fotka že to dorazilo z tlačiarne - pri mojom šťastí ešte do toho niečo vletí, tak sa teším.No dobre, sme na konci.
Ešte sa konkláve natajno dohodne, že čo príde na rad z rozpracovaných vecí ako ďalšie.
Modely budeme naďalej prezentovať verejne, príde mi to šťastnejšie ako to tajiť a vybaliť hotový model. Nehovorím o tom, že je to prínosné aj pre mňa a kvalitu modelu, lebo je tu dosť ľudí čo sa vyznajú a to môže len pomôcť.
Tak držte palce nech toto vyjde a nech mám šťastnú ruku vo výbere ďalšej predlohy aby sa páčila.
P.S.: M1:32 to nebude
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
Do týchto končín veľa krát nezablúdim, ale táto kráska ma veľmi potešila. A ak to naozaj bude "1:25", tak sa na tento Slnovrat naozaj teším!

Hey Hou, Let´s Go!
- developer10 | 41
- Name: Peter
Takže 1:33 alebo stovka hej?P.S.: M1:32 to nebude
Nech to je čokoľvek ja si počkám na ďalšiu 32-ku, snáď bude červenšia
A hej, chýbal si, normálne som oslovil tvojho dvojníka, nereagoval
A aj totok: modely vyzerali naozaj skvele, porovnávali sme to snáď so všetkými vetrajskami na stole!
Trim še!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Na to, že s akým freestyle-om si tú zväčšeninu rozbiehal, výsledok sa podaril úplne že špičkovo! A to už píšem po tom, že som V3Sku očumoval naživo na hvezdárni. Vyzerá fakt parádne, gratulujem obom! 
Ako som ti spomínal aj osobne, nejaké chybičky sa tam určite nájdu, lebo to vieš aj lepšie, ale ako výsledok to pôsobí parádne. Hlavne to tempo, kým my ostatní listujeme model, ty už farbíš 
Teším sa na vydanie oboch mierok a som zvedavý, čo bude ďalšie.
Inak QUASI, pri tej 25-ke pôjde iba o resize a prispôsobenie hrúbky papiera, alebo tam budú aj nejaké zmeny v dieloch/detailoch?
Teším sa na vydanie oboch mierok a som zvedavý, čo bude ďalšie.
Inak QUASI, pri tej 25-ke pôjde iba o resize a prispôsobenie hrúbky papiera, alebo tam budú aj nejaké zmeny v dieloch/detailoch?