TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pomoc
Re: Pomoc
dlzka - 248,5 mm, sirka - 78 mm, vyska - 25,5 mm, koleso - 36mm
- Ing. Spendlik | 44
- Name: Tomáš
Ahojte,
snažím sa nájsť niekoho kto by mi poradil s kúpou a rezaním penového molitanu. Mam pár menších plastových modelov, ktoré sa používajú ako súčasť stolnej hry. Keďže by som bol nerád, keby sa im niečo stalo pri prevoze a podobne. napadlo mi, že si spravím taký prenosný kufrík alebo tašku a ako základ ochranného obalu by bol penový molitan. Čítal som, že rezanie nie je až taká sranda, takže by som to kludne nechal aj niekde vyrezať. No a otázka znie - kde kúpiť takýto molitan a kde ho nechať vyrezať?
Ďakujem za odpoveď!
Spendlik
snažím sa nájsť niekoho kto by mi poradil s kúpou a rezaním penového molitanu. Mam pár menších plastových modelov, ktoré sa používajú ako súčasť stolnej hry. Keďže by som bol nerád, keby sa im niečo stalo pri prevoze a podobne. napadlo mi, že si spravím taký prenosný kufrík alebo tašku a ako základ ochranného obalu by bol penový molitan. Čítal som, že rezanie nie je až taká sranda, takže by som to kludne nechal aj niekde vyrezať. No a otázka znie - kde kúpiť takýto molitan a kde ho nechať vyrezať?
Ďakujem za odpoveď!
Spendlik
hellou, odporúčam nejakú reklamku, každá "lepšia" reklamka s tým pracuje a vie ti aj poradiť
ale ak si kutil, tak som na nete čítal, že penový molitan napusti vodou, nechaj zamraziť a môžeš s ním robiť čo chceš (vŕtať, rezať, dlabať a podobne), potom ho necháš vysušiť riadne a hotovo
za pokus to stojí
Molitan
ale ak si kutil, tak som na nete čítal, že penový molitan napusti vodou, nechaj zamraziť a môžeš s ním robiť čo chceš (vŕtať, rezať, dlabať a podobne), potom ho necháš vysušiť riadne a hotovo
Molitan
Armin is the best
o aký rozmer a hrúbku molitanu sa jedná?
ak by si si nakreslil vo formáte .dxf čo chceš rezať (ale len čiary a oblúky, nie elipsy), tak možno niečo vyšpekulujeme
ak by si si nakreslil vo formáte .dxf čo chceš rezať (ale len čiary a oblúky, nie elipsy), tak možno niečo vyšpekulujeme
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Nájde sa tu dobrá duša čo mi vytlačí na atramentovej tlačiarni Quasi-ho model Vartovka v Krupine ?
V meste mi to chcú tlačiť len laserom a to sa mi nehodí do zbierky.
Jedná sa o tri strany, obálku a návod nepotrebujem.
Za tlač a papier zaplatím, prebratie napríklad v sobotu v Martine.
V meste mi to chcú tlačiť len laserom a to sa mi nehodí do zbierky.
Jedná sa o tri strany, obálku a návod nepotrebujem.
Za tlač a papier zaplatím, prebratie napríklad v sobotu v Martine.
Marián by som Ti to mohol doniesť aj zajtra a aj do roboty.
Ozaj a všetko najlepšie k meninám
Ozaj a všetko najlepšie k meninám
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.
Kostolík v Ludrovej je dielom ing. Šimka, pracovníka Považského múzea v Žiline. Vydal to v spolupráci so Žilinským samosprávnym krajom. Mierka je 1:100.
Pripravil ešte Budatín, SNM v Martine ap. Toľko k prezentácii práce p. Šimka. Zohnať sa to dá cez našich kamarátov v Žiline hlavne v tom múzeu. Dokonca aj cena je prijateľná / myslím okolo 5 eur/. Veľa šťastia!
Pripravil ešte Budatín, SNM v Martine ap. Toľko k prezentácii práce p. Šimka. Zohnať sa to dá cez našich kamarátov v Žiline hlavne v tom múzeu. Dokonca aj cena je prijateľná / myslím okolo 5 eur/. Veľa šťastia!