TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Lokomotiva 555.0 /Angraf + scratch/ 1:25

Moderators: Fito, Oliver

pisho66 | 42
Name: Martin

Re: Lokomotiva 555.0 /Angraf + scratch/ 1:25

Postby pisho66 » 01 May 2013 11:45

Balu neskutočne nádherná práca :dribble: :jawbone: :shocked: :jawbone: , gratulujem a dúfam, že to niekedy uvidím naživo.
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.

Andy | 30
Name: Andy Stránsky

Postby Andy » 01 May 2013 11:49

Fantasticky nádherná, neskutočná stavba! :dribble: Nemám slov, už sa teším na ďalší Tvoj výtvor...
WILLIAMS MARTINI RACING #FM19
234 GP's 11 WINS 16 POLES 41 PODIUMS 1107 pts

“Skončiť druhý znamená byť prvým z tých, ktorí prehrali.” – Ayrton Senna

iconmaster | 37
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 01 May 2013 11:53

Toto obdobie naozaj praje modelarstvu, dokoncuje sa jeden spickovy projekt za druhym..

Asi uz kazdy, kto sledoval toto vlakno uz napato cakal na tento tvoj prispevok, no cakanie sa vyplatilo :jawbone: Aj keby som tam nevidel tvoj avatar, zrejme by som vedel odhadnut, od koho ten prispevok je - pekne si zhrnul vsetko okolo predlohy, modelu a priebehu stavby, vratane serie krasnych fotiek! Zaujali ma tie statistiky, ktore by som asi nikdy nedokazal spravit z roznych dovodov.

Fotky super, velmi dobry napad je to porovnavanie origo vs. model! Taktiez tie fotomontaze - pred chvilou tu bola mama a pytala sa ma ze co je to za lokomotivu, no nechcela uverit ze je to model :victory: A ta posledna fotka tiez nema chybu!

A aby som nezabudol na to najdolezitejsie - teda samotny model. Je tazke najst slova, aby som neopakoval kolegovcov. Aj ked je to "necistostavba", asi kazdy uzna, ze jedine tymto sposobom prace je mozne priblizit sa co najblizsie k realite - co si zvladol za jednicku. Popri tom sme tu mohli zachytit rozne tipy a zlepsovaky o ktore si sa vzdy rad podelil, za co ti patri velka vdaka! Pre mna osobne to bola naozaj inspirativna stavba.

Blahozelam ti k dokonceniu majstrovskeho diela a dufam ze raz budem moct vidiet aj nazivo (trebars v tej Nitre na jeden)!

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 01 May 2013 12:17

Eset som zabudol, ze dakujem za pochvalu, rado sa stalo a som rad, ze tu mame prave takych ludi ako aj ty!
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 01 May 2013 12:32

gratulujem k dokončeniu a prezentácia stavby tiež ukážková Image
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

jozkin | 41
2K+
Name: Jozef

Postby jozkin » 01 May 2013 12:58

Tak kvalita modelu ma uz ani neprekvapila, ved doteraz to boli same krasne kusy modelarskej roboty, ale samotna prezentacia hotoveho modelu mi vyrazila dych :) Blahozelam k uspesnemu dokonceniu tejto epochalnej stavby, niektore fotky modelu su na nerozoznanie od skutocneho stroja a prezradza ich len okraj podlozky... :) Dakujem, ze ma povazujes za efektivneho poradcu, aj ja sa este musim vela ucit, takze je mi ctou, ze som Ti mohol aspon trochou prispiet k Tvojmu dielu. A tiez sa budem tesit na dalsi model z Tvojej dielne :)
Off topic: Som rad, ze si to vystavil az v maji, aby sa nemuselo rozhodovat o foto mesiaca mdzi Tvojou lokomotivou a Tomovou tatrou :P :big ssmile:
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 01 May 2013 15:05

Off topic: aby sa nemuselo rozhodovat o foto mesiaca mdzi Tvojou lokomotivou a Tomovou tatrou :P :big ssmile:
Off topic: Prečo ma neprekvapilo, že ty vieš len o dvoch dokončených modeloch, o Tatre a lokomotíve? :P :haha:

paluso | 50
Name: Pavol

Postby paluso » 01 May 2013 15:08

Tak a je dobojované. Predpokladám, že teraz s tebou zmietajú také divné emócie. Na jednej strane radosť z dokončenej práce a skvelého modelu. Ale nehovor mi, že na druhej strane ti to nechýba. Ako keby niečo odišlo a ty si celý nesvoj. Až kým nezačneš niečo ďalšieho. Ja takéto pocity mávam určite.
Čo dodať k lokomotíve. Každý sme tu priebežne, vrátane mňa, spievali ódy ako je to perfektné a nadetailované. Takže sa zopakujem, áno model je parádny, podložka super, fotečky taktiež. Ja verím, že mnohí v tvojom modely budú čerpať inšpiráciu, kopírovať techniky a nápady. Ja teda určite. A to je dobre. To je dôkaz, že si to urobil perfektne a že je o to záujem.
Predpokladám, že teraz bude pauzička, vzhľadom na pracovné povinnosti? Aspoň tak si bol aj minulé leto vyťažený. Každopádne už sa teším ak zase k niečomu sadneš a ja sa budem môcť nad tým rozplývať a to nielen po nedeľňajších reportoch v pondelok v práci.

pet1972 | 53
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 01 May 2013 15:19

Nádhera...blahoželám k dokončeniu...a teraz si idem hľadať sánku pod stôl :victory: :haha:

Brzdič | 40
2K+
Name: Ondra

Re: Lokomotiva 555.0 /Angraf + scratch/ 1:25 - HOTOVO!

Postby Brzdič » 01 May 2013 16:24

Balů velká gratulace, postavil jsi úžasný model a fotky jsou parádní. :dribble:

Return to “Železničná technika // Railway”