TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
SdKfz. 179 - Bergepanther /Halinski/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: SdKfz. 179 - Bergepanther /Halinski/ 1:25
Neumrelo...ono je to hotové na 99% chýbajú ozaj len drobnosti, ale práca ma momentálne tak vyťažuje, že absolútne nestíham. Čakám na nejaké prázdniny 
...žeby pán učiteľ mali len strach zasúťažiť si s TIGROM ? 
Off topic: Tigra by som porazil aj s čapicou z novín 
Po roku som sa vrátil k Bergerovi, dokonávam druhý motor, sudy, žeriav...foto dám až bude komplet hotové

Off topic: Coming soon
ON žije!
.. tak vitaj po dlhej dobe a lep trošku rýchlejšie ako v doteraz nasadenom tempe 
Papierový člen plastikového klubu
Co sa to deje aj Duro sa tu objavil aj Vasik, este petopato a patero a zacnem sa bad, ze vsetci dobiehaju zabudnute veci pred koncom sveta 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Nedávno som začal lepiť aj ja
skoro po roku
no veru, tu T 34 by mohol dokoncit, aj ta tatrovka nebola zlaCo sa to deje aj Duro sa tu objavil aj Vasik, este petopato a patero a zacnem sa bad, ze vsetci dobiehaju zabudnute veci pred koncom sveta
Hotovo: Pzkpfw V Panther, Messerschmitt Bf 109 F-2
HOTOVO!
Trocha ma mrzí, že som musel na rok odložiť tento krásny model, ale čo som nestihol cez letné prázdniny sa cez hektický školský rok nedá dohnať
Keďže sa už blížia ďalšie vakácie a tento pekelník http://www.gpm.pl/index.php?akcja=produkt&edycja=5880" onclick="window.open(this.href);return false; už čaká, musel som sa "hecnúť" a Bergera dokončiť.
Chýbali už ozaj len maličkosti a výsledok je tu:
Model to bol rozhodne náročný, ale výsledok stojí za to.
Na záver ešte raz špeciálne poďakovanie Jaa a Jožkinovi (stále obkŕšťam Tvojho Bergepanthera - na Hvezdáreň pošlem) za to, že mi obstarali tento model.
Do skorého videnia...
Trocha ma mrzí, že som musel na rok odložiť tento krásny model, ale čo som nestihol cez letné prázdniny sa cez hektický školský rok nedá dohnať
Chýbali už ozaj len maličkosti a výsledok je tu:
Model to bol rozhodne náročný, ale výsledok stojí za to.
Na záver ešte raz špeciálne poďakovanie Jaa a Jožkinovi (stále obkŕšťam Tvojho Bergepanthera - na Hvezdáreň pošlem) za to, že mi obstarali tento model.
Do skorého videnia...