TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Figúrky a zvieratá
Re: Figúrky a zvieratá
podla toho čo si vyberieš 
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
teoreticky by to slo no nemam to este vytlacene a vo stvrtok vece rodchadzam do Prahy...
Ivan vyfajkni si ma zo súťaže, už tú moju slečnu nestihnem dokončiť, lebo sa mi popravde ani nechcelo posledné týždne. Možno dakedy dostane aj hlavu a zbytok.
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.
nebláznite len pekne lepte a inak za nedokončenie je pokuta tak pozor 
No kua.... Ak stihnem, tak to bude na ten onýýý ...... chlp.
Momentálne: STAR 12.185 Moja galéria
ahoj sutaž je ukončená bude hlasovanie ale ja to neviem nastavit asi nemám tie práva alebo som ľaví
prihlásených bolo 13 sutažiacich ,dokočnených 8 hádat sa nebudeme lebo ja mám pravdu hlasovanie bude trvat do štvrtka ceny odovzdáme v BB alebo niečo vymyslíme zatial dakujem
prihlásených bolo 13 sutažiacich ,dokočnených 8 hádat sa nebudeme lebo ja mám pravdu hlasovanie bude trvat do štvrtka ceny odovzdáme v BB alebo niečo vymyslíme zatial dakujem
ahojte kto nehlasoval nech zahlasuje zajtra to v priebehu dna zastavím neviem ešte kedy presne 
odhlasovala :-D
joj kebyze som doma a nie v zahranici zapojila by som sa aj ja. Lenze tu nemam ani tklaciaren ani sersamik
tak nabuduce
joj kebyze som doma a nie v zahranici zapojila by som sa aj ja. Lenze tu nemam ani tklaciaren ani sersamik
Onič si neprišla tá prekrásna žižafka sa nedá prekonať. Dostal som to rozkazom od manželky, že jej ju musím urobiť a kde sa hrabem ja z tou mojou figurkou asi tak. Veľa zdaru pri lepení.odhlasovala :-D
joj kebyze som doma a nie v zahranici zapojila by som sa aj ja. Lenze tu nemam ani tklaciaren ani sersamiktak nabuduce