TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
TATRA 813TP 4x4 /RipperWorks/ 1:32 - jari vs. Jolaus
Moderator: iconmaster
Re: TATRA 813TP 4x4 /RipperWorks/ 1:32 - jari vs. Jolaus
Gratulace k dokončení jako obvykle perfektní práce.
Gratulujem, vyzerá to veľmi dobre 
Na stole: plno kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
- mato_kolo | 43
- Name: martin kolodzejcik
Jari: Tak tvoja tatrovka je tiez krasne majstrovske dielko

Tusim u vsetkych Ripperov je ten homokyneticky klb takto divne urobeny, na tuto tatrovku asi ozaj treba ten podstavec ale do buducna aj pre ine tatry by to chcelo daky zlepsovak... aj moja tatra co ma 2 napravy vpredu uz jemne "čapce" do A a to som to podlepil vnutro 1mm kartonom kde sa ide klincek alebo drotik na spojenie s bubnom kolesa... idealne by bolo spravit zatacanie nezatacacie a napchat durch spajdlu az do kolesa tak ako je to na zadnej naprave a pokoj... sak kto to kedy a ako casto bude "otacat" ked to skonci aj tak vo vitrinke, cize nabuduce to asi tak spravim ak nevymyslim daco dovtedyA další věc,která mě nemile překvapila,je rozcapení kol na předku.Stačily dva dny a je tam pěné A.
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
- mato_kolo | 43
- Name: martin kolodzejcik
No fotky si sice dnes uz nestihol ale nevadi:) zajtra budu o to podarenejsie a mozeme aj daku spolocnu urobit aj s "dvojickami 815"Ja mám tatru už tiež hotovú, ale foto pridám až zajtra.
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Jari: Gratulujem k dokončeniu. 
Ahoj.
Včera som fotky už nestihol tak ich dávam teraz. Model sa mi lepil pomerne dobre a tých pár nepresnosti čo už spomínal jari sa dajú úplne hravo opraviť. Musím sa priznať že ku koncu som už strácal chuť do lepenia(nebolo to modelom)ale na koniec som sa premohol. Z výsledkom som celkom spokojný(taký môj leniví štandard). Ale ja sa hádam polepším.
Spomínané fotky:

Dve spoločné:

A tu je foto mojej vitríny určenej na angličáky v ktorej mám prechodne aj papieráky. Musím behnúť za stolárom nech mi zbúcha nejakú druhú vitrínku.

Včera som fotky už nestihol tak ich dávam teraz. Model sa mi lepil pomerne dobre a tých pár nepresnosti čo už spomínal jari sa dajú úplne hravo opraviť. Musím sa priznať že ku koncu som už strácal chuť do lepenia(nebolo to modelom)ale na koniec som sa premohol. Z výsledkom som celkom spokojný(taký môj leniví štandard). Ale ja sa hádam polepším.
Spomínané fotky:
Dve spoločné:
A tu je foto mojej vitríny určenej na angličáky v ktorej mám prechodne aj papieráky. Musím behnúť za stolárom nech mi zbúcha nejakú druhú vitrínku.
Last edited by Jolaus on 12 Feb 2013 20:02, edited 1 time in total.
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
Velmi pekná čistá škatulková stavba. Gratulujem
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Kolegovia gratulujem obidvom k dokončeniu...
Obaja to máte pekne .. Pekne cistostavby

Paráda Jolaus ty dávaš tých ripperov ako na bežiacom páse
. Každopádne gratulácia aj tebe aj jarimu, ktorý to má taktiež bezchybičky zlepené 
Rozpracované: Ferrari F2004
Dokončené: Městská památková rezervace I.
Dokončené: Městská památková rezervace I.
Moc pěkná práce kolego.Koukám,že přední kola máš stejně jako já
.Jinak díky za spolupráci.Co chystáš dál,jestli to není tajné?
-mato-kolo:S těma osama do předních kol mi mluvíš z duše.Prodloužení až do kol už mě taky napadlo.A funkčnost zatáčení by se dala zachovat.Stačilo by od středu na každou stranu vyříznout drážku,ve které by se osa mohla pohybovat.Vyzkouším to na dalším modelu.
-mato-kolo:S těma osama do předních kol mi mluvíš z duše.Prodloužení až do kol už mě taky napadlo.A funkčnost zatáčení by se dala zachovat.Stačilo by od středu na každou stranu vyříznout drážku,ve které by se osa mohla pohybovat.Vyzkouším to na dalším modelu.
Práce zmrvená,ale hezky natřená,ta se vždycky prodá.
Na stole:BAT-M
Hotovo:TATRA 813 8x8 S1(NL),TATRA 813 8x8 CAS 32,TATRA 815 6x6 SYKO 5M,TATRA 815 AUTODOMÍCHÁVAČ,TATRA 813 TP 4x4
Na stole:BAT-M
Hotovo:TATRA 813 8x8 S1(NL),TATRA 813 8x8 CAS 32,TATRA 815 6x6 SYKO 5M,TATRA 815 AUTODOMÍCHÁVAČ,TATRA 813 TP 4x4