TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Cena primátora mesta Nitry XIX. ročník - 19.10.2013
Re: Cena primátora mesta Nitry XIX. ročník - 19.10.2013
vydarená akcia, prvýkrát čo som aj vystavoval modely, len nabudúce ako aj spomínali na akcii by bolo dobré keby sa väčšie priestory dali zohnať 
Buďte radi, že ste nezažili predchádzajúce priestory, keď už tieto sa Vám zdajú malé
Ale pri vítaní primátora som začul, že je pravdepodobné sťahovanie do iných priestorov, tak uvidíme...
Ale pri vítaní primátora som začul, že je pravdepodobné sťahovanie do iných priestorov, tak uvidíme...
No inšpirovaný plasťákmi navrhujem, aby sme ku každej kategórii pridali kategóriu rozostavaných modelov....kategórie plasťákov pri vyhlasovaní nekonečné a zbytočné...
S Fitom sme sa zhodli, že by sa počet model hneď zmohonásobil...
Veru dobre bolo. Oplieskal som viac peňazí, ako som chcel. Ale hádam to využijem.
Teším s nabudúce. A na ďalšie fotky, keďže som tentokrát nechal foťák v aute.
A čo boli veľké? Veď sa tam ani slušne chodiť nedalo. A tiež by nezaškodilo otvoriť viac okien. Nič v zlom páni organizátoriBuďte radi, že ste nezažili predchádzajúce priestory, keď už tieto sa Vám zdajú malé![]()
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
S Atlonom a s Blackangelom sme sa zhodli, že by sme potom už plasťákov asi vytlačili len na ihrisko pri škole....aby sme ku každej kategórii pridali kategóriu rozostavaných modelov.
S Fitom sme sa zhodli, že by sa počet model hneď zmohonásobil...
halo
hovorte si co chcete vsetci a vsade, mne bolo super
super ludia, super modely (skoda ze som nemohol nic rozdupat, iba baluovi som otrhol nechtiac pumpu), super predajcovia (nakupil som si presne 5,8 kg modelov v pocte ks 49, 4 baliky travy), parkovanie super, len ako tu citam, tak som si neodniesol ziadny poznatok alebo grif k modelarine... jo a startoval som trabanta
uspesne
a pre vsetkych - mam veeeeeeela mojich fotiek, tak ze to tu mozem zavesit
hovorte si co chcete vsetci a vsade, mne bolo super
a pre vsetkych - mam veeeeeeela mojich fotiek, tak ze to tu mozem zavesit
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
foto modelov (ktoré boli tento rok na úžasnej úrovni):
Kšeftári vládnu svetu
:
Spoločná:
A na záver ťažký bonus. Strieborný medailista v kategórii P10 a "medailista" v kategórii...paramodelári

Kšeftári vládnu svetu
Spoločná:
A na záver ťažký bonus. Strieborný medailista v kategórii P10 a "medailista" v kategórii...paramodelári
Last edited by vasik1 on 20 Oct 2013 09:35, edited 1 time in total.
Vasik ...
super
"Komu není dáno, tomu se nedá dát." J.Werich
Caute vazeni
ja z organizacneho pohladu mozem zhodnotit celu akciu ako pomerne uspesnu a tiez mam pocit , ze aj prijemnu
... ano , vzdy a vsade sa vyskytnu nejake nedostatky a je celkom na mieste ich spomenut , v roamci moznosti sa ich mozeme nabuduce nejako vyhnut
... cize Jolaus , suhlasim s Tebou a budem si to pamatat a Vasik klud , v pohode ... aj ekd mam dojem , ze ste sa vsetci navzajom mierne nepochopili ... ale v globale to hodnotim aspon s mojho pohladu pozitivne ... aj ked som sa domov vratil s teplotu 38,5
... modelolv bolo velmi vela , Teo dokonca vsetko ani nevylozil a to sa nam podarilo zohnat o nieco viac stolov pre papieraky , ako bolo minuly rok
... co sa tyka porovnania poctu modelov , tak nas tentokrat plastaci dali dole o 184 ks
... prestory ... to je kapitola sama o sebe a je velmi narocne nejake vobec ziskat ... ako Viktor spomenul , nieco sa trosku deje , ale nema etse v tomto momente o tom pisat , lebo je to len prvy nastrel ... oni tie predchadzajuce boli do urciteho momentu tiez vyhovujuce , ale vsetko sa nejakym sposobom vyvija a nasa vystava dost expanduje v podstate kazdym rokom ... prvy dva rocniky v tejto skole boli ok
... kategorie ... ako aj Sepens spomenul , minimalne velku dopravnu techniku budeme musiet rozdelit na dve kategorie a s velkou pravdepodobnostou aj bojovu ... pri tomto nas limituje pocet medaili a diplomov , ktore pre nas MK Amavet vyclenil , ale je to riesitelne
... inac ta fotka "petopato vs Vasik kontra medaily " stoji za zaramovanie
... co by som chcel este spomenut je , ochota chalanov a clenov fora pomoct pri hodnoteni , za co Vam vsetkym dakujem a cenim si pozitivne ohlasy aj pripomienky a podnety na zlepsenie
ja z organizacneho pohladu mozem zhodnotit celu akciu ako pomerne uspesnu a tiez mam pocit , ze aj prijemnu
... ano , vzdy a vsade sa vyskytnu nejake nedostatky a je celkom na mieste ich spomenut , v roamci moznosti sa ich mozeme nabuduce nejako vyhnut
... cize Jolaus , suhlasim s Tebou a budem si to pamatat a Vasik klud , v pohode ... aj ekd mam dojem , ze ste sa vsetci navzajom mierne nepochopili ... ale v globale to hodnotim aspon s mojho pohladu pozitivne ... aj ked som sa domov vratil s teplotu 38,5
... modelolv bolo velmi vela , Teo dokonca vsetko ani nevylozil a to sa nam podarilo zohnat o nieco viac stolov pre papieraky , ako bolo minuly rok
... co sa tyka porovnania poctu modelov , tak nas tentokrat plastaci dali dole o 184 ks
... prestory ... to je kapitola sama o sebe a je velmi narocne nejake vobec ziskat ... ako Viktor spomenul , nieco sa trosku deje , ale nema etse v tomto momente o tom pisat , lebo je to len prvy nastrel ... oni tie predchadzajuce boli do urciteho momentu tiez vyhovujuce , ale vsetko sa nejakym sposobom vyvija a nasa vystava dost expanduje v podstate kazdym rokom ... prvy dva rocniky v tejto skole boli ok
... kategorie ... ako aj Sepens spomenul , minimalne velku dopravnu techniku budeme musiet rozdelit na dve kategorie a s velkou pravdepodobnostou aj bojovu ... pri tomto nas limituje pocet medaili a diplomov , ktore pre nas MK Amavet vyclenil , ale je to riesitelne
... inac ta fotka "petopato vs Vasik kontra medaily " stoji za zaramovanie
... co by som chcel este spomenut je , ochota chalanov a clenov fora pomoct pri hodnoteni , za co Vam vsetkym dakujem a cenim si pozitivne ohlasy aj pripomienky a podnety na zlepsenie
Zdravím, tak Mladá Boleslav a Doksy dorazily domů v pohodě a bez nehody
.
Tímto bych chtěl organizátorům poděkovat jednak za skvělou akci, možnost prohlédnout si spoustu nádherných a kvalitních modelů a jednak se naživo setkat se špičkovými modeláři
. Ještě jednou děkuji.
P. S. - nějaké ty fotky dodám v průběhu zítřejšího dne
.
Tímto bych chtěl organizátorům poděkovat jednak za skvělou akci, možnost prohlédnout si spoustu nádherných a kvalitních modelů a jednak se naživo setkat se špičkovými modeláři
P. S. - nějaké ty fotky dodám v průběhu zítřejšího dne