TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Cena primátora mesta Nitry XIX. ročník - 19.10.2013

vrso | 37
Name: Michal Vršanský

Re: Cena primátora mesta Nitry XIX. ročník - 19.10.2013

Postby vrso » 19 Oct 2013 20:33

vydarená akcia, prvýkrát čo som aj vystavoval modely, len nabudúce ako aj spomínali na akcii by bolo dobré keby sa väčšie priestory dali zohnať :)

viktor | --

Postby viktor » 19 Oct 2013 21:09

Buďte radi, že ste nezažili predchádzajúce priestory, keď už tieto sa Vám zdajú malé :scorn:
Ale pri vítaní primátora som začul, že je pravdepodobné sťahovanie do iných priestorov, tak uvidíme...

Trak-Tor | 54
2K+
Name: Juraj

Postby Trak-Tor » 19 Oct 2013 21:19

...kategórie plasťákov pri vyhlasovaní nekonečné a zbytočné...
No inšpirovaný plasťákmi navrhujem, aby sme ku každej kategórii pridali kategóriu rozostavaných modelov.
S Fitom sme sa zhodli, že by sa počet model hneď zmohonásobil... :victory:
Veru dobre bolo. Oplieskal som viac peňazí, ako som chcel. Ale hádam to využijem.
Teším s nabudúce. A na ďalšie fotky, keďže som tentokrát nechal foťák v aute.
-- Ani budúcnosť už nie je to, čo bývala... --
Moja galéria

Jolaus | 47
Name: Martin

Postby Jolaus » 19 Oct 2013 21:23

Buďte radi, že ste nezažili predchádzajúce priestory, keď už tieto sa Vám zdajú malé :scorn:
A čo boli veľké? Veď sa tam ani slušne chodiť nedalo. A tiež by nezaškodilo otvoriť viac okien. Nič v zlom páni organizátori :) .
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.

pet1972 | 54
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 19 Oct 2013 21:36

....aby sme ku každej kategórii pridali kategóriu rozostavaných modelov.
S Fitom sme sa zhodli, že by sa počet model hneď zmohonásobil...
S Atlonom a s Blackangelom sme sa zhodli, že by sme potom už plasťákov asi vytlačili len na ihrisko pri škole :victory: :haha: , keďže len Mišo má rozostavanú pušku v 1:1, lokomotívu do paralelky, B52-ku, nejaký ten vagón k lokotke, Kruzensteina, čo je tiež pekný kus lode a o mne ani nehovoriac :haha:

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 19 Oct 2013 21:40

halo :victory:

hovorte si co chcete vsetci a vsade, mne bolo super :victory: super ludia, super modely (skoda ze som nemohol nic rozdupat, iba baluovi som otrhol nechtiac pumpu), super predajcovia (nakupil som si presne 5,8 kg modelov v pocte ks 49, 4 baliky travy), parkovanie super, len ako tu citam, tak som si neodniesol ziadny poznatok alebo grif k modelarine... jo a startoval som trabanta :bad smile: uspesne :victory:
a pre vsetkych - mam veeeeeeela mojich fotiek, tak ze to tu mozem zavesit :girl:
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

vasik1 | 48
Pán učiteľ
Name: Peter Vasaráb

Postby vasik1 » 19 Oct 2013 22:03

foto modelov (ktoré boli tento rok na úžasnej úrovni):

Kšeftári vládnu svetu :wink: :

Spoločná:

A na záver ťažký bonus. Strieborný medailista v kategórii P10 a "medailista" v kategórii...paramodelári :victory:

Last edited by vasik1 on 20 Oct 2013 09:35, edited 1 time in total.

Major | 67
Veľký milovník Tatier
Name: Oto

Postby Major » 19 Oct 2013 22:27

Vasik ... :still dreaming: super
"Komu není dáno, tomu se nedá dát." J.Werich

Bambulo | --
Name: Robo

Postby Bambulo » 19 Oct 2013 23:03

Caute vazeni :big smile:
ja z organizacneho pohladu mozem zhodnotit celu akciu ako pomerne uspesnu a tiez mam pocit , ze aj prijemnu
... ano , vzdy a vsade sa vyskytnu nejake nedostatky a je celkom na mieste ich spomenut , v roamci moznosti sa ich mozeme nabuduce nejako vyhnut
... cize Jolaus , suhlasim s Tebou a budem si to pamatat a Vasik klud , v pohode ... aj ekd mam dojem , ze ste sa vsetci navzajom mierne nepochopili ... ale v globale to hodnotim aspon s mojho pohladu pozitivne ... aj ked som sa domov vratil s teplotu 38,5 :beat plaster:

... modelolv bolo velmi vela , Teo dokonca vsetko ani nevylozil a to sa nam podarilo zohnat o nieco viac stolov pre papieraky , ako bolo minuly rok
... co sa tyka porovnania poctu modelov , tak nas tentokrat plastaci dali dole o 184 ks

... prestory ... to je kapitola sama o sebe a je velmi narocne nejake vobec ziskat ... ako Viktor spomenul , nieco sa trosku deje , ale nema etse v tomto momente o tom pisat , lebo je to len prvy nastrel ... oni tie predchadzajuce boli do urciteho momentu tiez vyhovujuce , ale vsetko sa nejakym sposobom vyvija a nasa vystava dost expanduje v podstate kazdym rokom ... prvy dva rocniky v tejto skole boli ok

... kategorie ... ako aj Sepens spomenul , minimalne velku dopravnu techniku budeme musiet rozdelit na dve kategorie a s velkou pravdepodobnostou aj bojovu ... pri tomto nas limituje pocet medaili a diplomov , ktore pre nas MK Amavet vyclenil , ale je to riesitelne

... inac ta fotka "petopato vs Vasik kontra medaily " stoji za zaramovanie :haha:

... co by som chcel este spomenut je , ochota chalanov a clenov fora pomoct pri hodnoteni , za co Vam vsetkym dakujem a cenim si pozitivne ohlasy aj pripomienky a podnety na zlepsenie :big smile:

maťko85 | 41
Name: Martin Hašlar

Postby maťko85 » 19 Oct 2013 23:21

Zdravím, tak Mladá Boleslav a Doksy dorazily domů v pohodě a bez nehody :wink: .
Tímto bych chtěl organizátorům poděkovat jednak za skvělou akci, možnost prohlédnout si spoustu nádherných a kvalitních modelů a jednak se naživo setkat se špičkovými modeláři :victory: . Ještě jednou děkuji.

P. S. - nějaké ty fotky dodám v průběhu zítřejšího dne :wink: .

Return to “Archiv 2013”