su tam dva motory zil-375, osemvalce.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
9P133 ŁUNA-M /MODEL-KOM/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: 9P133 ŁUNA-M /MODEL-KOM/ 1:25
halo
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Ak si to s niečim nemýlim, tak by to mal byť benzínový motor. Kŕmiť takéto 2 benzibové osemvalce

T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Super to vyzerá ale už to daj do farby, nech to ozaj vyzerá... 
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Fajnota veliká, až raz budem veľký 
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
Toto som si povedal už veľa krát keď som prezeral topiky na tomto fóre, že keď budem veľký......až raz budem veľký
Na stole: Kamov Ka-29 /Orlik/ 1:33; KV-2 /free/ 1:25
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
halo
tak tu mame one na rame.... tu som pochopil rozdiel medzi vodnymi farbami a tymi co smrdia... spredu este dam tie gumy na kolieska a dufam ze ich nebudem muset odrezavat koli prednemu krytu motorovej casti.... na fotkach myslim ze surowky tam kolieska vobec niesu, neviem ci koli lenivosti alebo koli tomu ze sa to tam nemestilo a dufam ze to nebude pricina rozdupania ... takze:

na fotkach to vyzera na prd ale v skutocnosti to je este horsie
tak tu mame one na rame.... tu som pochopil rozdiel medzi vodnymi farbami a tymi co smrdia... spredu este dam tie gumy na kolieska a dufam ze ich nebudem muset odrezavat koli prednemu krytu motorovej casti.... na fotkach myslim ze surowky tam kolieska vobec niesu, neviem ci koli lenivosti alebo koli tomu ze sa to tam nemestilo a dufam ze to nebude pricina rozdupania ... takze:
na fotkach to vyzera na prd ale v skutocnosti to je este horsie
Na to sme si už zvykli
na fotkach to vyzera na prd
Oné a to bol zámer spraviť na motoroch ten zrnitý povrch, že či to bolo aj ozajstne alebo sa to len tak podarilo
alebo čo.
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.