TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Mitsubishi A6M3 model 22 /Orlik/ 1:33
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Re: Mitsubishi A6M3 model 22 /Orlik/ 1:33
Na dedinu dobré 
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Na dedinu dobré
Nazdar
Doplnok na podvozok pekný...tiež to používam. Nechcem mudrovať ale ak máš tú osku kolesa len prepichnutú cez ten tenký diel, tak asi to dlho na kolesách nevydrží. Štandartne býva drôt cez celú podvozkovú nohu ako jeden celok, od šachy až po koleso.
Doplnok na podvozok pekný...tiež to používam. Nechcem mudrovať ale ak máš tú osku kolesa len prepichnutú cez ten tenký diel, tak asi to dlho na kolesách nevydrží. Štandartne býva drôt cez celú podvozkovú nohu ako jeden celok, od šachy až po koleso.
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
Ahoj,Nazdar
Ano, mam to zdrotovane, nie až po krydlo ale len vlastne po tu chromovu časť...
Samotná nozicka je dosť pevná, ako namotany papier...
Na tej spodnej časti s opačnej strany som nalepil "ivantovku" matku, že detail
Inak som vcelku aj rad, ze to vyzerá ako keby bola ta oska len prepichnuta cez tu spodnú cast, aj keď nie celkom presne som ju tam nalepil, nejde v osi s oskou, sa mi to kúsok posunulo a tak aj zaschlo...
Čaute...
Už je to tu zas - oblúky... (ako pri dekle motora)
Strašne by ma zaujímala technika lepenia tohoto typu, tak som sa celkom tešil to skúsiť, no neviem, neviem...
Papier sa správal strašne cudno, je to taka hrubá pololesklá krieda, ani sekundové lepidlo sa do toho nevsiakne a grafika pri zväčšení, je to vlastne vybodeckovane...
Papier od Hala je úplne iný, snažil som sa to po navlhceni tvarovať gulickou do dvoch smerov, bol som prekvapený ako sa to pekne ohybalo do oblúka, no pri zlepeni sa to ako keby trosku zrovnalo...

Ale nepáčili sa mi tie čierne čiary (samozrejme mohlo by to byt presnejšie vystrihnuté
A do toho tie bodecky...)
Tak som pomali trosku pobrusill a zretusoval, ale ten papier ako keby sa zrovnaval a není som stoho úplne nadšený...

Inak je to vlastne zadná časť pridavnej palivovej nadrze na dlhšiu cestu, že by na Ameriku?
No nič, už nič nevymyslim, tak to capnem na lietadlo a uvidím...

Už je to tu zas - oblúky... (ako pri dekle motora)
Strašne by ma zaujímala technika lepenia tohoto typu, tak som sa celkom tešil to skúsiť, no neviem, neviem...
Papier sa správal strašne cudno, je to taka hrubá pololesklá krieda, ani sekundové lepidlo sa do toho nevsiakne a grafika pri zväčšení, je to vlastne vybodeckovane...
Papier od Hala je úplne iný, snažil som sa to po navlhceni tvarovať gulickou do dvoch smerov, bol som prekvapený ako sa to pekne ohybalo do oblúka, no pri zlepeni sa to ako keby trosku zrovnalo...
Ale nepáčili sa mi tie čierne čiary (samozrejme mohlo by to byt presnejšie vystrihnuté
A do toho tie bodecky...)
Tak som pomali trosku pobrusill a zretusoval, ale ten papier ako keby sa zrovnaval a není som stoho úplne nadšený...
Inak je to vlastne zadná časť pridavnej palivovej nadrze na dlhšiu cestu, že by na Ameriku?
No nič, už nič nevymyslim, tak to capnem na lietadlo a uvidím...
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Dobre ty, prídem na učobu 
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)