TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Nitra Model , 25. ročník , / 19.10. 2019 / Nitra

iconmaster | 37
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Re: Nitra Model , 25. ročník , / 19.10. 2019 / Nitra

Postby iconmaster » 28 Oct 2019 22:22

Bol som prvý krát, a doniesol som svoj aktuálne posledný model rakety Soyuz (snáď sa dokopem spraviť aj nejaký report). Úprimne prekvapilo ma, že som získal cenu. Predpokladal som, že sa v kategórii "letectvo a kozmonautika" voľne stiahnuteľný a neprefarbený model nemôže umiestniť. Ale potešilo a aj nakoplo.
Zaslúžene. Tá raketa bola veľmi precízne a čisto spracovaná, evidentne máš cit k detailom :wink:

sony | 41
2K+
Name: Martin Seemann

Postby sony » 29 Oct 2019 16:21

Bol som prvý krát, a doniesol som svoj aktuálne posledný model rakety Soyuz (snáď sa dokopem spraviť aj nejaký report). Úprimne prekvapilo ma, že som získal cenu. Predpokladal som, že sa v kategórii "letectvo a kozmonautika" voľne stiahnuteľný a neprefarbený model nemôže umiestniť. Ale potešilo a aj nakoplo.
Zaslúžene. Tá raketa bola veľmi precízne a čisto spracovaná, evidentne máš cit k detailom :wink:
súhlasím!
Veľmi pekne a čisto spracovaný model!
Popravde práve tvoj model bol ten, ku ktorému som sa pri prezeraní modelov vrátil, celkovo 4krát ak dobre v hlave rátam.
výborná práca právom zasluhujúca ocenenie. :victory:
Papierový člen plastikového klubu

enzo66 | 59
Name: Radek Sukop

Postby enzo66 » 30 Oct 2019 18:44

I když jsem se již roky chystal do Nitry, teprve letos to vyšlo a jsem velmi rád, že jsem tam byl. Spousta krásných modelů, luxusní výstavní prostory, hezké počasí, příjemní lidé, prostě jsem nadšený. Přivezl jsem pár svých formulek, ale jenom na výstavu, protože jsem nemohl zůstat až do konce.

Image

Jediné co mě mrzí, že nepřijelo víc slovenských přátel formulkářů, zvláště když F1 byla myslím samostatná kategorie. Ale nevadí, snad příští rok bude lepší, protože pokud budu schopen, určitě přijedu a možná i zasoutěžím :wink:
Radek
Klub modelářů Kyjov

mimapnd | --
Fordsonman
Name: M.

Postby mimapnd » 31 Oct 2019 09:37

Neviem preco, ale myslel som si, ze som uz napisal... ale ne, nenapisal. Akcia bola podarena, modelov bolo dost, i ked sa musim priznat, nemal som cas si ich prezriet, bol som pribity pri stole ako predavajuci. Zoznamil som sa tento rok s poriadnou kopou modelarov z fora, reakcie typu "Aaa to si tyyy" boli najlepsie z oboch stran, niekedy som ani nevedel s kym sa rozpravam, az kym sme nezacali preberat urcity model, podla ktoreho som spoznal, kto je kto :haha: . Paradne sme si pokecali aj s panom predavajucim Sostekom o vydavatelstve Answer, s Losslanosom sme preberali jednoduchsiu vyrobu miniretaze na zdvihak, s Braintechom sme kecali o vsetkom hadam, aj sme co to polepili, Bugatti ma strasnu pamat na mena :haha:, spoznal som Wykonavcu, Tatru laseristu, Petopata, aj s Omronom, Anderom a vela dalsimi sme prehodili nejake tie slova, bolo nas tam naozaj vela. Potriasol som si ruku s panom Knotekom z PKG, skoda, ze neprisiel Atlon... Aj s Bambulom sme co to prehodili, ale ten mal tolko prace, stale niekde pobehol, hadam aj schudol trochu :bad smile: .
I ked som nesutazil tento rok, predsalen sa mi uslo ocenenie, ktore ma valmi milo prekvapilo.
Naozaj, velmi vydarena akcia, za co velmi pekne dakujem Robovi a spol.
Takze uz teraz si pisem dovolenku na Oktober 2020 a ked sa mi podari, tak aj nieco prinesiem nove zlepene.

iconmaster | 37
Last man standing

Postby iconmaster » 02 Nov 2019 21:42

Ešte pridávam link na dve videá, ktoré pridal na youtube istý LubošCH (neviem, či je to "náš" Lubosch?!)
Plastikové modely
Papierové modely
Kto pozorne sleduje, určite tam zbadá niekoľko celebrít z fóra. :)
A veľmi pozorný sledovateľ zbadá aj muchu na modeli. Kontrolná otázka: na ktorom? :P

majos | 51
Name: Marian

Postby majos » 02 Nov 2019 22:51

Ico:

Papierove modely, 2:50 min je pomerova mucha na Liaz-ke :haha:
Zilinsky primat(or) v starej forme. Aj Anicka z Cadecky:)
https://www.youtube.com/watch?v=MaR3eZJEQIs
A dalsi Janko:
https://www.youtube.com/watch?v=BBbQbMWQF1o

iconmaster | 37
Last man standing

Postby iconmaster » 02 Nov 2019 23:05

Skoro dobré riešenie Majos! (pomôcka: PK graphica nevydávala Liazku) :P

mimapnd | --
Fordsonman
Name: M.

Postby mimapnd » 03 Nov 2019 10:30

Skoro dobré riešenie Majos! (pomôcka: PK graphica nevydávala Liazku) :P
Najprv som nechapal, ci ozaj myslis muchu, ale je tam, na tom volve. Majos trafil cas.

Return to “Archiv 2019”