Zdravím,
jen menší dotaz. Bude opět sběrka, jako posledně??
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
V3S valnik / Quasi / 1:32, 1:25
Moderator: iconmaster
Re: V3S valnik / Quasi / 1:32, 1:25
No k reakciám
- nasledujúci model nebude V3S, to až niekedy zas inokedy (keď bude pretrvávať neutíchajúci záujem
)
- zbierka cez fórum nebude, bude sa dať kúpiť cez dohodnuté eshopy rovnako ako aj Q01
Takže ešte pre predstavu stránky z hlavnými dielami korby:

Keď to pokontrolujem na skúšobnom výtlačku tak už to pôjde do tlače.
- nasledujúci model nebude V3S, to až niekedy zas inokedy (keď bude pretrvávať neutíchajúci záujem
- zbierka cez fórum nebude, bude sa dať kúpiť cez dohodnuté eshopy rovnako ako aj Q01
Takže ešte pre predstavu stránky z hlavnými dielami korby:
Keď to pokontrolujem na skúšobnom výtlačku tak už to pôjde do tlače.
Asi sa k vám už dostalo, že už je to v predaji.
Tak niečo mi napadlo, lebo som mal takú požiadavku na FB. Prvým 5tim ľuďom ktorí mi pošlú fotku kúpeného modelu, pošlem značky podľa želania.
1) Jasne že pošlem aj desiatim (ale až taký záujem nečakám, už v modeli je 9 možností)
2) zverejňujem to len tu, takže odozvy len cez správu sem
Môže to kľudne vyzerať takto: (Tester F mi isto odpustí, že som použil nejaké náhodné písmená)

Tak niečo mi napadlo, lebo som mal takú požiadavku na FB. Prvým 5tim ľuďom ktorí mi pošlú fotku kúpeného modelu, pošlem značky podľa želania.
1) Jasne že pošlem aj desiatim (ale až taký záujem nečakám, už v modeli je 9 možností)
2) zverejňujem to len tu, takže odozvy len cez správu sem
Môže to kľudne vyzerať takto: (Tester F mi isto odpustí, že som použil nejaké náhodné písmená)
Značky sú parádne, pohral si sa aj s takýmto detailom, ale aj rámček bol plastický a tak by si aj on zaslúžil vytieňovať.
Jaj, no veľmi pekne od teba, že si prišiel oznámiť ako je to urobené nekvalitne.
Ver tomu, že veci nerobím náhodne (ľudia čo ma poznajú tak vedia, že som špeciálne postihnutý), keď si to vystrihneš, tak ti obrys urobí presne ten efekt ktorý opisuješ. A má to celé 1,6cm, tak to tam isto pozorným okom uvidíš.
Teším sa na fotku modelu, ku ktorému ti budem môcť urobiť značku na želanie.
Ver tomu, že veci nerobím náhodne (ľudia čo ma poznajú tak vedia, že som špeciálne postihnutý), keď si to vystrihneš, tak ti obrys urobí presne ten efekt ktorý opisuješ. A má to celé 1,6cm, tak to tam isto pozorným okom uvidíš.
Teším sa na fotku modelu, ku ktorému ti budem môcť urobiť značku na želanie.
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Ale veď neber to tak tragicky. Ja si myslím, že to bol správny postreh - vnútorné časti obrysovej línie by mohli dostať podobné tieňovanie, ako písmenká.
Len či to už nebude ten efekt až prílišny, že by sa tie tiene prelínali, to neviem odhadnúť..

Ešteže z toho nevyšlo priezvisko premiéra, to by ma trochu znepokojilo(Tester F mi isto odpustí, že som použil nejaké náhodné písmená)
Quasi, hlboko sa ti ospravedlňujem, vôbec som neprišiel oznámiť ako je to urobené nekvalitne.
Práve naopak oceňujem ako si sa pohral aj s takou drobnosťou ako je značka.
Ja osobne pri príprave modelov, na ktorých robím, ocením každú pripomienku, ale holt každý sme iný.
Práve naopak oceňujem ako si sa pohral aj s takou drobnosťou ako je značka.
Ja osobne pri príprave modelov, na ktorých robím, ocením každú pripomienku, ale holt každý sme iný.
Edo sorry, samozrejme že si cením každú pripomienku, tu som reagoval bez vysvetlenia, niekedy možno rýchlejšie píšem ako myslím, tak bez ďalších kecov, fotka hádam vysvetľuje všetko.
Asi všetko.
Asi všetko.