Ak nove - odporucam Toyotu Auris Touring Sports -tip na auto? cena 10-14000€ zrovnateľné s octaviou combi, klima, rádiou a ťažné
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Auta
Re: Auta
Hyundai i30 a Kia Ceed kombi, identické autá, tu si treba vyberať iba podľa symfónií. V tejto ćenovej asi nič lepšie nenavyberáš ak chceš nové. Mne sa pozdáva aj Duster v cene do 14 sa nachádza aj jštvorkolka a 4x2 benzín+LPG ale to už nie je plnohodnotné kombi
Predpokladám, že si to nemyslel vážne, lebo na predošlej strane si francúzke zamietol, tak asi ani francúzko-rumunske by si nechcel...ak cigáňa, tak skôr Dokker, alebo Lodgy
Podľa rozmerov je najpriestrannejší v tejto kategórii Chevrolet Cruze (je o 8 cm širší ako Leon a o 2 cm širší ako Hyundai)Kia -> Huňady, jeden z nich má užší stredový panel, tak ten kvôli kolenám
písal som to kvôli tomu, že Duster je SUV, čo je mne ako antirybártalentu na nič, lebo ani chalupu niekde v kopcoch nemáme a do sňahu
(ak niekedy ešte nejaký napadne) si do kufra dám radšej 2× snehové reťaze a hliníkovú lopatu, no a potom, ja som vyšší a ona má oči
v úrovni mojich bradaviek a navyše o dosť kratšie nožičky, tak aby som sa aj ja zmestil za volant a ona dočiahla na pedále, čo vo Favorite
jej moc nešlo a spojku stláčala s nohou v lufte, takže čím viac tipov, tým lepšie, Chevrolet je tiež zaujímavý, drahá bude mať rozhodne
cez týždeň čo obzerať
(ak niekedy ešte nejaký napadne) si do kufra dám radšej 2× snehové reťaze a hliníkovú lopatu, no a potom, ja som vyšší a ona má oči
v úrovni mojich bradaviek a navyše o dosť kratšie nožičky, tak aby som sa aj ja zmestil za volant a ona dočiahla na pedále, čo vo Favorite
jej moc nešlo a spojku stláčala s nohou v lufte, takže čím viac tipov, tým lepšie, Chevrolet je tiež zaujímavý, drahá bude mať rozhodne
cez týždeň čo obzerať
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Ideš na to rozumne, tiež by som Dustera nechcel...a hlavne treba toho čo najviac pobehať osobne, často sa stane, že nájdeš auto, ktoré bolo vystavené v predajni 4-5 mesuacov, má najazdené 2 km a kúpiš ho aj o 1500€ lacniejšie, ak ti vyhovuje výbava, ale ako ťa poznám, v tomto smere si veľmi skromný

veď toto, auto sa vyberá hádam ešte subjektívnejšie ako nožík, všetko je tabuľkovo na papiery super, ale rozhodujúce je, keď si
sadneš dovnútra a chytíš volant, inak kamarát tiež takto kúpil predvádzaciu Octaviu o 1500€ lacnejšie, výbava kvôli drahej
(klimatizácia) no a pre mňa nosič, ťažné a rádio (ideálne s MP3 a s USB)
sadneš dovnútra a chytíš volant, inak kamarát tiež takto kúpil predvádzaciu Octaviu o 1500€ lacnejšie, výbava kvôli drahej
(klimatizácia) no a pre mňa nosič, ťažné a rádio (ideálne s MP3 a s USB)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Chevrolet by som nekupoval kvôli tomu, že ďalší rok končia s predajom v Európe. Teoreticky môžu byť problémy s dodávkou náhradných dielov. A jeho ďalší predaj tiež nebude jednoduchý...Podľa rozmerov je najpriestrannejší v tejto kategórii Chevrolet Cruze (je o 8 cm širší ako Leon a o 2 cm širší ako Hyundai)
Ideš na to rozumne, tiež by som Dustera nechcel...
Berte to tak, že ja pracujem v stavebníctve a tam je terén taký aký je, za to u mňa Duster. Mimochodom, teraz sedlám firemného Renaulta Laguna 1,9dTi a doma Fiat Marea Weekend 1,8 benzín a to sú oba kombíky, ale niekedy na tých rozbitých cestách by sa mi naozaj hodilo niečo vyššie a Duster je vo svojej cenovej hladine a v kategórii SUV najvyššie a najlacnejšie aj v dostatočnej výbave. Takže ak by si náhodou šiel do jazdenky tak Mareu vrelo odporúčam.Mne sa pozdáva aj Duster ...
Už som ti to raz písal. Nabehni do škodovky a zabudni na rumunsko-korejsko-cigánske hajtry. Kúp octaviu ako si chcel. Určite nebudeš za ničím banovať. A vo všetkom podstatnom je to nemecké auto.
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
preto píšem, že na ryby nechodím, takže auto do terénu nepotrebujem a čo som v teréne bou, to mi svojho času stačel aj Favorit 
a to že nemec, drahá vyfasovala v robote pred 5. rokmi Opel Astra a mala šťastie, že sa začal kašľať tesne pred koncom (mala ho 3 roky),
iný také šťastie nemali a menili tam palubný počítač apod., podľa servisu sa tiež nedá vyberať, lebo všetky autorizované sú hrozné, čím viac
pracovný overal, čistota v dielni, namachlená čaja na informáciách a lepšia čakáreň, hádam tým viac naprd kvalita servisu

a to že nemec, drahá vyfasovala v robote pred 5. rokmi Opel Astra a mala šťastie, že sa začal kašľať tesne pred koncom (mala ho 3 roky),
iný také šťastie nemali a menili tam palubný počítač apod., podľa servisu sa tiež nedá vyberať, lebo všetky autorizované sú hrozné, čím viac
pracovný overal, čistota v dielni, namachlená čaja na informáciách a lepšia čakáreň, hádam tým viac naprd kvalita servisu