TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Čo ma teší...

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Re: Čo ma teší...

Postby terenkoza » 03 Aug 2015 09:08

Halo :victory:

http://lisinovic.blog.sme.sk/c/385196/v ... ml?ref=tit

Stala expo 1200 modelov. Samozrejme prva foto a na nej zvonica z brezna. Nie to nieje nahoda :victory: btw su tam aj zlozitejsie kusky ako karl gerad aj s vozikmi, nejaka loko.
Budeme mat aj my niekedy nieco v takom rozsahu ??
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 03 Aug 2015 16:34

sa tváriš, ako keby si nebol na hvezdárni a nepočul bodieho ;)
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 03 Aug 2015 16:43

:bad smile:
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

bodie4 | 69

Postby bodie4 » 03 Aug 2015 21:50

Poprosím, zatiaľ len lepte...
P.S. S Tvojimi modelmi počítam!!!

suhob | --
Name: Adam

Postby suhob » 06 Aug 2015 18:59

Ktoré označenie tej Tatry je správne? 815-7 alebo 817? S tým druhým označením som sa v článku stretol prvý raz.
815-7 je spravne

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 08 Aug 2015 20:01

Prírastok na balkóne (aj keď je z toho viac bordelu ako radosti, ale aspoň mačky majú program keď nie sme doma :haha: )

a výlet do rakuskych Álp:
priehrada 2000m n.m.

a petopatove zúfalstvo z kirovca (výhliadkový balkón na 200m vysokej stene priehrady) :

výhliadka z Pyramid Kogel-u (Klagenfurt Wörther see):

vasik1 | 47
Pán učiteľ
Name: Peter Vasaráb

Postby vasik1 » 09 Aug 2015 10:40

Tak aj ja pár dovolenkových: teší ma, že sa mi splnil jeden z cestovateľských snov - rieka Zrmanja v Chorvátsku. Apačské pueblo tam už síce nie je, ale ten výhľad je pre bohov :victory:

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!

Postby petopato » 10 Aug 2015 16:24

Prírastok na balkóne (aj keď je z toho viac bordelu ako radosti, ale aspoň mačky majú program keď nie sme doma :haha: )
Dnes sme mali úraz. Jedna lastovička vypadla a náš kocúr Beny ju doniesol manželke ku nohám (asi aby mu ju požula :haha: ), tak ju rýchlo dala späť do hniezda, lebo nemala žiadne zjavné zranenia. Teraz poobede som to skontroloval a všetko je Ok, takže Beny sa zaradil ako prvý kocúr na svete k ochrancom vtáčikov :haha:

pisho66 | 42
Name: Martin

Postby pisho66 » 10 Aug 2015 21:10

Pred pár rokmi to lastovičky skúšali aj u nás na okne, len v obidvoch prípadoch prišla búrka a spláchla hniezdo z okna aj s malými a ostali po nich dáke blšky alebo čo to bolo. U vás sú tiež? :P
a petopatove zúfalstvo z kirovca (výhliadkový balkón na 200m vysokej stene priehrady) :

Nabudúce to skús takto https://www.youtube.com/watch?v=Xc2UXUwp6No, je to tiež niekde v rakúsku :big smile:
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!

Postby petopato » 11 Aug 2015 07:01

ostali po nich dáke blšky alebo čo to bolo. U vás sú tiež? :P
Lastovičky bežne mávajú ploštice a podobnú háveď, ale u nás vnútri sme ich ešte zatiaľ nezaregistrovali...
Nabudúce to skús takto https://www.youtube.com/watch?v=Xc2UXUwp6No, je to tiež niekde v rakúsku :big smile:
To je na tej priehrade, kde sme boli my. Pre mňa už to, že som zišiel na ten balkón, bolo prekonanie samého seba, mám totiž panický strach z výšok, na bungy-jumping by ma nikto nikdy nenahovoril...

Return to “Rest room // Rest Room”