TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Papierová hvezdáreň /2.7 - 5.7.2010/ Malé Bielice
Re: Papierová hvezdáreň /2.7 - 5.7.2010/ Malé Bielice
Zdravíčko chcel by som trochu upraviť moju účasť.Určite sa prídem pozrieť ale na noc neostanem takže WanRayen možeš uvolniť jedno miesto.Dúfam že nevadí 

Mocno sa uz tesim
Prinesiem ukazat zisa a mozno aj nieco nove
aaa vyzera to ze asi donesiem do burzy stareho zisa 
Prinesiem ukazat zisa a mozno aj nieco nove
aaa vyzera to ze asi donesiem do burzy stareho zisa 
Tohtoročná NOVINKA:
Súťaž nielen o putovný pohár hvezdárne
Každý si prinesie model , ktorý zvládne postaviť od soboty rana 6:00 do nedele večera 18:00 (36Hod). Potom by sa vyhodnotili. Ocenené budú len prvé tri miesta . Hodnotenie bude spočívať v tom , že každý si vyberie model ktorý je podľa neho najlepší (okrem svojho) napíše ho na papier a potom sa spočítajú všetky hlasy? Ktorý model bude mať najviac hlasov (lístkov) vyhráva 1. miesto a tak ďalej.
Účasť je samozrejme dobrovoľná, avšak k uskutočneniu súťaže je potrebné aby minimálny počet súťažiacich bol 10.
Samozrejme putovný pohár dostane ten model ktorý vyberie porota. (môže to byť aj model, ktorý získal jednu z troch cien) Tá bude pozostávať z 5 členov, ktorí sa súťaže nezúčastnia a musia byť pri súťaži prítomní v celom jej priebehu, pretože sa nebude hodnotiť len celkový vzhľad, ale aj postup práce pri tvorbe modelu. Teda: lepenie, rezanie, retuš, patina, a rôzné iné fintičky. (takže úlohou poroty bude počas 36 hod sliediť, zapisovať a na konci sa vyjadriť.)
V prípade nejakých otázok mi napíšte ss
Súťaž nielen o putovný pohár hvezdárne
Každý si prinesie model , ktorý zvládne postaviť od soboty rana 6:00 do nedele večera 18:00 (36Hod). Potom by sa vyhodnotili. Ocenené budú len prvé tri miesta . Hodnotenie bude spočívať v tom , že každý si vyberie model ktorý je podľa neho najlepší (okrem svojho) napíše ho na papier a potom sa spočítajú všetky hlasy? Ktorý model bude mať najviac hlasov (lístkov) vyhráva 1. miesto a tak ďalej.
Účasť je samozrejme dobrovoľná, avšak k uskutočneniu súťaže je potrebné aby minimálny počet súťažiacich bol 10.
Samozrejme putovný pohár dostane ten model ktorý vyberie porota. (môže to byť aj model, ktorý získal jednu z troch cien) Tá bude pozostávať z 5 členov, ktorí sa súťaže nezúčastnia a musia byť pri súťaži prítomní v celom jej priebehu, pretože sa nebude hodnotiť len celkový vzhľad, ale aj postup práce pri tvorbe modelu. Teda: lepenie, rezanie, retuš, patina, a rôzné iné fintičky. (takže úlohou poroty bude počas 36 hod sliediť, zapisovať a na konci sa vyjadriť.)
V prípade nejakých otázok mi napíšte ss
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Dobry napad Tino, aj ked ja za ten cas si akurat prichystam veci, ale bude to zabava
Uz sa tesim na Hvezdaren, dovtedy iba skusky porobit 
Uz sa tesim na Hvezdaren, dovtedy iba skusky porobit 
tak nech sa ti podaria všetky skúšky. Mňa čaká už len jedna štátnica. Obhajobu a dve štátnice už mám. Takže verím, že už len 2 týždne a potom snáď pôjdu modely prúdom na toto fórum 

- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Vdaka Tino, aj ja ti drzim palce k poslednej statnici, nech ti to uz cim skor skonci!
Ja mam toho teraz dost, prave 2.7. konci skuskove, dovtedy musim dorobit vsetko.
Modely az potom...
Ja mam toho teraz dost, prave 2.7. konci skuskove, dovtedy musim dorobit vsetko.
Modely az potom...Re: Papierová hvezdáreň /2.7 - 5.7.2010/ Malé Bielice
nOnééé, som kukal silno na plagát topfestu a pozerám že to je práve v prvých dňoch hvezdárne
Tak sa pýtam ze či je neaká šanca že by sa hvezdáreň kúsoček posunula o pár dní
Ak to neni mozné tak nevadí neako to prežijem aj bez topfestu 
Tak sa pýtam ze či je neaká šanca že by sa hvezdáreň kúsoček posunula o pár dní
Ak to neni mozné tak nevadí neako to prežijem aj bez topfestu 
je mi ľúto , ale termín hvezdárne sa zmeniť nedá.